Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απίστευτο! Η κυβέρνηση κόβει 400 ευρώ από τους αστυνομικούς!!!


Αυτοκτονικές τάσεις πρέπει να απέκτησε η κυβέρνηση Παπανδρέου, ή θέλει να στείλει το μήνυμα στους εξαγριωμένους πολίτες να "ορμήξουν" ελεύθερα, αφού η αστυνομικοί θα κάνουν (πιθανότατα) τα "στραβά μάτια" και θα προτάξουν την σωματική τους ακεραιότητα απέναντι στο "εξαγριωμένο πλήθος".
Κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν μπορεί να κατανοήσει τους λόγους που ο υπουργός Προστασίας Πολίτη, κύριος Χρήστος Παπουτσής, έχει συμφωνήσει στη μείωση των μισθών των αστυνομικών. Φήμες, που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, αναφέρονται σε απόφαση του υπουργού Οικονομικών βάση της οποίας έχει αποφασισθεί η δραματική μείωση των μισθών των αστυνομικών, οι οικογένειες των οποίων θα βρεθούν σε δεινή οικονομική κατάσταση εάν οι φήμες αυτές αληθεύουν.
Σύμφωνα πάντα με αυτές τις φήμες (οι οποίες χτυπούν το ηθικό των ανδρών της αστυνομίας), έχει αποφασιστεί ψαλίδι στα επιδόματα των αστυνομικών της τάξεως των 300 – 400 ευρώ τον μήνα, όπως τονίζουν οι συνδικαλιστές...
Συγκεκριμένα, η κυβέρνηση δεν προτίθεται να καταβάλλει το επίδομα της νυχτερινής αποζημίωσης και τα πενθήμερα για τον Αύγουστο στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με συνδικαλιστές της Αστυνομίας, σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας έχει φτάσει έγγραφο από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με αριθμό 2/53000 Α και ημερομηνία 16/9/2010.
Τα σωματεία των αστυνομικών έχουν, ήδη, ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, αφήνοντας ανοικτό κάθε ενδεχόμενο.

Επιστολή της ΠΟΕΣΥ στον κύριο Παπουτσή
Προς: Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστο ΠΑΠΟΥΤΣΗ
Κοιν.: Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Ελευθέριo ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις, Αστυνομικές Υπηρεσίες

Κύριε Υπουργέ,
Πριν ακόμα προκαθορισθεί μια εθιμοτυπική – ενημερωτική συνάντηση μαζί σας, αναγκαζόμαστε με την παρούσα επιστολή να επιζητήσουμε κατά προτεραιότητα δια ζώσης συνάντηση για το ακόλουθο συγκεκριμένο θέμα.
Κύριε Υπουργέ,
Έχουμε καταστεί δέκτες πληθώρας μηνυμάτων για το ότι επίκειται η μη καταβολή της νυκτερινής αποζημίωσης μηνός Αυγούστου που θα πραγματοποιηθεί με την καταβολή μισθοδοσίας μηνός Οκτωβρίου την 27-9-2010.
Επιπρόσθετα, αμφισβητείται και η καταβολή της αποζημίωσης, από δω και στο εξής, για την πέραν του πενθημέρου εργασία.
Το Αστυνομικό Προσωπικό τελεί εξ αυτών των φημών σε βαθύτατη ανησυχία και αναστάτωση αναζητώντας ως μας μεταφέρεται με καταιγισμό ερωτημάτων μια υπεύθυνη και έγκαιρη ενημέρωση.
Κύριε Υπουργέ,
Λόγω αυτού, ζητούμε μια άμεση συνάντηση μαζί σας που όπως κατανοείτε, λαμβάνει το χαρακτήρα του κατεπείγοντος.
Ευελπιστούμε ότι το ζήτημα ανάγεται στο επίπεδο της γραφειοκρατικής – τεχνικής αντιμετώπισης, καθώς το τόσο, λόγω κυρίως έλλειψης δύναμης, καταπονούμενο αστυνομικό προσωπικό για την εκπλήρωση της αποστολής του, βρίσκεται σε κατάσταση οριακής αντοχής.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΜΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΙΑ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ <> ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ! ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι "ψήνεται" από τους αλλοδαπούς ινστρούχτορες... Ας είμαστε ψύχραιμοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς ανώνυμο 12:14 π.μ.
    Ελπίζουμε να μας καταλαβαίνετε πως προσπαθούν να βρεθούμε απέναντί σας. Οι Έλληνες πολίτες δεν θέλουν να συγκρουστούν με Έλληνες. Και ούτε πρέπει να γίνει αυτό. Σας έχουν βάλει σε θεσμικό εκβιασμό. Να προστατεύσετε αυτούς ή τους πολίτες. Το δίλημμα είναι μεγάλο. Αλλά όταν θα ξεκινήσει το κακό δεν θα υπάρχει πλέον λογική παρά μόνο μίσος. Ευελπιστώ να μην γίνει, να μην χρειαστεί να γίνει. Αλλά η σημερινή κυβέρνηση επιθυμεί να κρύψει τις βρωμιές της μέσα σε έναν μεγάλο χαλασμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα τους παρει και θα τους σηκωσει.....κριμα για τον ελληνικο λαο που θα μεινει απροστατευτος απεναντι στην εγκληματικοτητα που μαστιζει και αυτο γιατι εχει ακομα και το φιλοτιμο τα ορια του.Υπαρχει και η αλλη αποψη ομως που με κανει να αισιοδοξω...δεν θα υπαρχει ουτε ενας να τους προστατεψει απο το πληθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί φίλοι αστυνομικοί,

    Δυστυχώς πλησιάζει η ώρα για να σας στρέψουν ενάντια στούς συμπατριώτες σας. Θα πρέπι τότε να αποφασίστε τι θα κάνετε και να έχετε συνειδητοποιήσει ποιός είναι ο εχθρός. Αν δεν ανατραπεί η παρούσα κυβέρνηση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες, ούτε εσείς ούτε τα παιδιά σας έχουν μέλλον.\

    Venceremos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. με αυτές τις μειώσεις και με τις δόσεις των στεγαστικών να τρέχουν δεν θα έχουμε να φάνε τα παιδιά μας..εγώ δεν πρόκειται να κρατήσω κανένα διαδηλωτή έξω από τη βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.............Τ Ε Ρ Μ Α !!!!!
    ΑΙΣΧΟΣ.........ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. se olous koboun ! ston mistho tous koboun tpt?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. προφανως για τους λογους τους θελουν να αποδιαλυσουν την χωρα.χωρις στρατο και χωρις αστυνομια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ..."εγώ δεν πρόκειται να κρατήσω κανένα διαδηλωτή έξω από τη βουλή".

    Τι νομίζετε ότι θα κάνετε αγαπητοί Συνέλληνες των Σωμάτων Ασφαλείας;
    Τώρα πήρατε χαμπάρι το μακελειό;
    Όταν μας ψεκάζατε με τα χημικά κάνοντας υπακοή σε εντολές, τι λέγατε στους εαυτούς σας; Το καθήκον μας καλεί; Και τώρα τι θα κάνετε;
    Ανυπακοή;
    Άντε το πολύ να κάνετε και σεις καμιά βόλτα στο Μοναστηράκι όπως κάποιοι άλλοι ένστολοι. Σαν αυτούς που πετούσαν στο Αιγαίο για συνδικαλιστικούς λόγους.
    Εγώ θα θυμάμαι Ηλιάκη, Καραθανάση, Γιαλοψό, Βλαχάκο
    Χαραλαμπόπουλο, Νικοπούλου, Τενέζο, Τσακάλη, εσάς θα σας ξεχάσω όπως κάνατε και σεις για μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]