Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η νομιμοποίηση της κατοχής του ΔΝΤ


Αυτοί που ψήφισαν στις τελευταίας εκλογές ΠαΣοΚ, οι περισσότεροι ίσως εξαπατήθηκαν από το ψευδές “λεφτά υπάρχουν”. Αλλά δεν νομίζω ότι κανείς από τους εκλογείς αυτούς έδωσε εντολή στην παρούσα κυβέρνηση να φέρει εδώ το ΔΝΤ και την Τρόϊκα και να παραδώσει τμήματα της εθνικής κυριαρχίας στους ξένους κατοχικούς.
Δηλαδή η εδώ παρουσία του ΔΝΤ και της Τρόϊκας δεν έχει την λαϊκή νομιμοποίηση.
Με κεφαλαία: Η ΕΔΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ.
Αυτοί που θα ψηφίσουν σε τυχόν επικείμενες βουλευτικές εκλογές ΝΔ, και εφόσον η ΝΔ δεν υπόσχεται ανοιχτά ότι θα “σουτάρει” το ΔΝΤ, και εκείνοι που θα ψηφίσουν ΠαΣοΚ φυσικά, θα γίνουν οι εκλογείς που ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ την κατοχή της χώρας από το ΔΝΤ και την Τρόϊκα.
Ψήφος, ακόμη και στις δημοτικές, σε κόμμα που ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ότι θα “σουτάρει” το ΔΝΤ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ την ΚΑΤΟΧΗ της πατρίδας μας από το ΔΝΤ και την Τρόϊκα. Αποδοχή των δανείων χωρίς μείωση και του Μνημονίου που τα μετατρέπει σε ενυπόθηκα.
Μήπως δεν είναι έτσι;

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]