Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η πολιτική εκτροπή είναι πλέον γεγονός!

  • Γιατί ο Παπανδρέου δεν φέρνει στη Βουλή ούτε κάν το "επικαιροποιημένο" μνημόνιο;
Αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΚΚΕ στη Βουλή προκαλεί η πρόταση του Κομμουνιστικού Κόμματος, το επικαιροποιημένο μνημόνιο να κατατεθεί στην Βουλή.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Παπουτσής έκανε λόγο για κίνηση εντυπώσεων και αναρωτήθηκε αν στόχος του ΚΚΕ είναι να αποτύχει η διάσωση της χώρας.
Η κυβέρνηση δεν κάνει προσπάθειες να σώσει την χώρα αλλά την πλουτοκρατία, υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος. Έκανε λόγο για πραξικοπηματική νοοτροπία της κυβέρνησης να εξουσιοδοτεί τον υπουργό Οικονομικών να υπογράφει συμβάσεις και μνημόνια, χωρίς αυτά να συζητούνται και να ψηφίζονται από την Βουλή.
Η πολιτική εκτροπή είναι πλέον προφανής.
Από τη στιγμή που ο Γ. Παπακωνσταντίνου απέκτησε την δυνατότητα να τροποποιεί το μνημόνιο, χωρίς καν να ενημερώνεται το ελληνικό κοινοβούλιο, το έλλειμμα δημοκρατικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης διογκώνεται.
Αλήθεια, τι είχε στο μυαλό του Υπουργός Οικονομίας, όταν έφερνε μια τέτοια διάταξη;
Δεν έχει δικαιώμα ο ελληνικός λαός να ενημερώνετε για τις όποιες αλλαγές τον αφορούν άμεσα;
Ανεξαρτήτως αν συμφωνεί κάποιος ή όχι με αυτές.
Όλα αυτά ο Χρ. Παπουτσής, τα θεωρεί κίνηση εντυπώσεων;
ΤΩΡΑ αρχίζει και τρομάζει η πιθανότητα ένας αγριεμένος πατέρας να κυνηγάει έναν κυβερνητικό με μια κατσαρόλα παραμάσχαλα ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΠΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ…!!!!
Γιατί τώρα βλέπουν ότι το τίμημα της προδοσίας είναι τελικά πολύ ακριβότερο από ότι υπολόγιζαν ότι θα “πλήρωναν” για να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους.
Γιατί το εγχώριο σύστημα προπαγάνδας δεν έχει τον παραμικρό ενδοιασμό να πουλήσει και τη μάνα του ακόμα προκειμένου να σώσει το τομάρι του από τους αγριεμένους ιθαγενείς.
Γιατί όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα και την εθελοδουλεία αυτών που είπαν ψέμματα για να οδηγήσουν την χώρα σε σκλαβιά και κατοχή…κι αυτό από μόνο του είναι τρομακτική σκέψη.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τέρατα γινονται στην βουλή. Εκεί μέσα μειώνεται, κάθε μέρα που περνάει, η δημοκρατία ή ό,τι μας απέμεινε από αυτή. Το φροντίζουν ο κύριος Παπουτσής και τα άλλα φασιστοειδή που του μοιάζουν.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]