Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έκανε το χρέος του σαν γιός και του έφυγε και ο... έρπης!!!

  • Ο βενζινάς μου δήλωσε πως ο τζίρος του έπεσε από τα 14.000 στις 7.000!!!
  • Ο ψυχίατρός μου δήλωσε πως έχει αυξηθεί η πελατεία του κατά 70%!!!
  • ΠΑΣΟΚ = Πατέρα Αναπαύσου Συνεχίζω Ολική Καταστροφή…
Δεν είναι ψεύτης, ούτε κωλοτούμπας, ούτε ανίκανος. Απλά αυτό το παιδί έχει το ακαταλόγιστο.
Τον ακούτε πως μιλάει, πως αρθρώνει το λόγο του, πως μπλέκει τη πράσινη ανάπτυξη με τα πράσινα άλογα και ολίγη εθνική ανεξαρτησία, τον τουρισμό με τη “πρόταση – ειρωνεία” για ξεπούλημα κάποιων νησιών και τα νησιά μας που εμείς οι Έλληνες τα αγαπάμε και για αυτό δεν τα ξεπουλάμε, για πιπέρι βάζει και κάτι από κοινωνική δικαιοσύνη λίγο σοσιαλισμό και καταπολέμηση της διαφθοράς, δηλαδή μια χωριάτικη σαλάτα με λίγο απ΄ όλα και ότι άλλη παπαριά και μπούρδα μπορεί να φανταστεί κανείς. Τα ακαταννόητα που λέει, δεν είναι γιατί δεν γνωρίζει καλά τα Ελληνικά επειδή δήθεν έζησε πολλά χρόνια στο εξωτερικό, όπως μας λέει…., αλλά απλά και μόνο επειδή έτσι σκέπτεται.
Τώρα πως αυτός ο λίγος έγινε πρωθυπουργός και πηδάει ένα ολόκληρο λαό και μία χώρα;
Όλα είναι ζήτημα marketing. Πρώτα το όνομα. Δεύτερο πάνω του και στο όνομά του επένδυσαν συμφέροντα δυνάμεις και νέοι πολιτκοί. Τρίτο ο ίδιος διάλεξε για άμεσους συνεργάτες του άτομα που κανένας δεν τα γνώριζε προηγουμένως και άρα εξαρτώνται άμεσα από τις διαθέσεις του κυρίου τους. Τέταρτο (από ότι φαίνεται) είναι άφιλος (Killer άκουσα τον Ανδρουλάκη να τον χαρακτηρίζει), δηλαδή δεν το έχει σε τίποτε να στείλει στα αζήτητα κάποιον που θα θεωρήσει, ή μάλλον θα του πουν ότι δεν κάνει.
Το αποτέλεσμα όμως μετράει και αυτό είναι ότι ο άνθρωπος αυτός έχει οδηγήση τη χώρα στην υποδούλωση, στην αδυναμία και στη γενική ανυποληψία, μας έφερε εδώ μία “τρόϊκα” τεχνοκρατών που έχει εξουσία μεγαλύτερη από αυτή της κυβέρνησης και της βουλής και ορίζει το τι θα γίνει, αντικατέστησε το σύνταγμα από ένα μνημόνιο ενεργειών και οδηγεί το λαό στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Αναγνώστης


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]