Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μέρκελ η ανέραστη και μέλος της Bilderberg

  • Ο σοφός λαός μας, λέει: “Mακρυά από μη ερωτεύσιμη κι ανοργασμική γυναίκα».
  • Ατυχώς γι αυτήν, η γυναίκα και πολιτικός Merkel, φαίνεται να είναι η θλιβερή επιτομή και των δύο
Τα αίτια οργανικά και ψυχογενή. Διαχρονικά, τραυματικά και πολύπλοκα γεγονότα από τη παιδική και εφηβική ηλικία, καθώς γεννήθηκε στην Ανατολική Γερμανία.
Αγχος, φόβος, προβληματικές σχέσεις, εικόνα σώματος, χαμηλή αυτοεκτίμηση, θυμός, ενοχές, ταμπού.
Εσωτερικές συγκρούσεις, ψυχρότητα, κατάθλιψη. Κι ο ψυχοσυναισθηματικός της κόσμος, μιά απέραντη έρημος. Διαισθάνεται ότι είναι ανεπιθύμητη και γι’αυτό, ενδόμυχα, φοβάται κι αγωνιά γιά τον εγκλωβισμό της στην ανασφάλεια και την αρνητική εικόνα που εκπέμπει ως γυναίκα.
Παρόλον ότι πάμπλουτη, εν τούτοις, δεν επενδύει στη βελτίωση της εικόνας της.
Στη σύγχρονη εποχή, δεν υπάρχουν αμιγώς όμορφες και άσχημες γυναίκες.
Υπάρχουν περιποιημένες και απεριποίητες γυναίκες. Είναι δε εμφανές, ότι η γυναίκα Merkel ζει ζωή στεγνή, χωρίς να έχει βιώσει τα θαυμαστά μυστήρια της θηλυκότητας.
Θλίψη!
Στις 3/6/2010, ο διάσημος δημοσιογράφος Daniel Estulin, αποκάλυψε στο Ευρωκοινοβούλιο τα συνωμοτικά σχέδια της λέσχης Bilderberg, για τεχνητή κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας το 2010. Και συμπεριέλαβε φωτογραφίες των μελών Bilderberg, μεταξύ των οποίων και της Merkel. Είναι κι αυτή, ακόμα ένα θλιβερό πιόνι σε εντεταλμένη υπηρεσία της κοινωνικής χολέρας Bilderberg.
Ομως, οι πολίτες έχουν πάψει πλέον να τους φοβούνται. Και αντιδρούν δυναμικά. Με τα παντοδύναμα Γερμανικά συνδικάτα ν’αναγγέλουν σθεναρές αντιστάσεις. Και με σύσσωμη τη Γερμανική αντιπολίτευση, να καταδικάζει τα Μονομερή Μέτρα Merkel. Γιa την εξοικοκονόμιση λέει 80 δις ευρώ μέχρι το 2014, με την περικοπή των Κοινωνικών Παροχών.
Η σιδερένια πυγμή Merkel, είναι ψευδεπίγραφη, Η προσπάθειές διάλυσης της ΕΕ και υπαγόρευσης της δικής της agenda Ευρωπαϊκής κρίσης που απεργάζεται η Bilderberg, είναι καταδικασμένες σε οικτρή αποτυχία.
Ο,τι Δεν πέτυχε ο Χίτλερ, Δεν θα να επιτρέψουμε να το πετύχει η θηλυκιά Φύρερ της Γερμανίας.
Η Νεοναζί Merkel, τρέμει την ύφεση, τον πληθωρισμό και τις αντιδράσεις της Ελλάδας.
- Επειδή η Ελλάδα, βιώνει την Υπέρτατη Υβρι.
- Επειδή η Ελλάδα, η 5000χρονη Πατρίδα της Ευρώπης, σύρεται προδοτικά (ελέω Μineiko-Merkel-ΔΝΤ), σε καθεστώς δουλείας του ατέρμονα ανεξόφλητου χρέους.
- Επειδή η νομοτελειακά επερχόμενη Νέμεσις, θα είναι εξίσου τρομερή με την Υβρι, η οποία διαπράττεται εις βάρος της Ελλάδας, σήμερα.
- Επειδή «Η Ευρώπη χωρίς Ελλάδα, είναι Παιδί χωρίς Πιστοποιητικό Γεννήσεως.»
Valéry Gisard d’ Estaing: Πρώην Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας.
Ο Φιλλέληνας. Ο Ελληνολάτρης.
Επειδή η Ελλάδα, είναι η Μητέρα Ολων των Πολιτισμών και των Γλωσσών
του Σύμπαντος Κόσμου και όλων των Παραλλήλων Συμπάντων.
Νυν και Αεί!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αν η Μέρκελ είναι μη ερωτεύσιμη και ανοργασμική, η Γκόλντα Μέιρ τι ήταν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]