Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: Θα κάνω τα πάντα υπέρ των Τουρκοκυπρίων

  • Ο Ερντογάν προκαλεί και πάλι τους ελληνοκύπριους
"Η Τουρκία θα συνεχίσει να λαμβάνει κάθε είδους μέτρα ώστε να συνεχίσει ο τουρκοκυπριακός λαός να ζει σε ειρήνη και ευημερία και θα συνεργάζεται στενά με την τουρκοκυπριακή κυβέρνηση στον αγώνα για τη διασφάλιση της υπόστασης και των δικαιωμάτων του τουρκοκυπριακού λαού", αναφέρει σε μήνυμά του ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προς τον νέο πρωθυπουργό της αυτοαποκαλούμενης "Τουρκικής Δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου" Ιρσέν Κιουτσούκ.
Ο Ερντογάν στο μήνυμά του αναφέρει επίσης ότι "η Τουρκία θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ενώπιον της διεθνούς κοινότητας έτσι ώστε να αρθούν τα εμπάργκο και οι περιορισμοί που αντιμετωπίζουν οι Τουρκοκύπριοι".
Ο τούρκος πρωθυπουργός σημειώνει επίσης ότι "θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε τις κοινές προσπάθειες, στο πλαίσιο της κοινής επιθυμίας και του κοινού στόχου της Τουρκίας και της ΤΔΒΚ, για την εξεύρεση δίκαιης και μόνιμης λύσης στο Κυπριακό, μέσω των συνομιλιών του ΟΗΕ".
Σε αντίστοιχο μήνυμά του ο Κιουτσούκ αναφέρει ότι "η λύση πρέπει να στηρίζεται στο νέο συνεταιρισμό από δύο ισότιμα ιδρυτικά κράτη" και ότι "μία λύση που δεν θα στηρίζεται στις πραγματικότητες της Κύπρου, θα απέχει από το να είναι βιώσιμη.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]