Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η νέα κατοχή είναι ήδη εδώ και η Ελλάδα αλλάζει πληθυσμό...

  • "...Ο λαός αν σήμερα πληροφορηθεί ότι οι Ευρωπαίοι τον εξαιρούν από τον μηχανισμό στήριξης (μερικώς), αντιλαμβανόμαστε ότι υποδουλωθήκαμε και ότι επαληθεύθηκε η αναφορά της Μπενάκη ότι εκχωρούμε μέρος της κυριαρχίας χάριν της ευημερίας. Τότε κανείς δεν μίλησε, σήμερα ξέρουμε ότι ήταν προσχεδιασμένο..."
  • Οι αντικαταστάτες των ελλήνων, εξάλλου, έχουν ήδη εισχθεί και είναι έτοιμοι προς... χρήση!
Οι Ευρωπαίοι πάντα είχαν την διάθεση να συμβιβάζονται, ειδικά οι χώρες της κεντρικής Ευρώπης που αισθάνονται ποιο αλληλέγγυες μεταξύ τους και με μεγαλύτερη ανεκτικότητα στον υπερατλαντικό παράγοντα.
Αντιθέτως η χώρα μας με ένα ιστορικό παρελθόν αλλά μια σπουδαία γεωπολιτική θέση και ένα διαφορετικό λαό σε εκπαίδευση, παράδοση και φυσικά με όχι ιδιαίτερη πολιτική παιδεία. Η αλήθεια είναι ότι με πολύ συστηματικό τρόπο αλλά και ένταση αλλοίωσαν σε πολύ μεγάλο βαθμό την παράδοση και με την συναίνεση των αρμοδίων την γλώσσα και τις ιστορικές καταβολές μας.
Στην τελευταία συγκέντρωση στην Βουλή για την εθελοντική αυτοκτονία των Ελλήνων, η γενική γραμματέας του ΚΚΕ αποκάλυψε την συζήτηση που είχε με τον Αμερικανό πρεσβευτή, ότι δηλαδή τι συμπεριφορά θα έδειχνε η κυβέρνηση των ΕΠΑ σε περίπτωση νίκης του κόμματός της και εφαρμογή των προεκλογικώς διακηρυγμένων θέσεων για κατάργηση των βάσεων στην Ελλάδα εντός προθεσμίας. Η απάντηση που πήρε ήταν ότι κάτι τέτοιο δεν θα το επιτρέψουμε. Την ανταπάντηση δεν θα μάθουμε ποτέ.
Η Ελλάδα είχε μια καλή ομοιογένεια μέχρι 10 χρόνια πριν. Η παράταξη της Ν.Δ. δεν ήθελε να χρεωθεί την κατάρρευση του σαθρού οικοδομήματος που έφτιαξαν τα τελευταία 50 χρόνια με τον ένα ή τον άλλο τρόπο οι Ελληνικές κυβερνήσεις. Άλλωστε πολύ μικρές οι διαφορές στην καταγραφή των τελικών αποτελεσμάτων μεταξύ των αστικών κομμάτων που κυβέρνησαν τη χώρα.
Αν δεν μπορείς να αλλάξεις κυβερνήσεις, που να σε εξυπηρετούν συνεχώς, γιατί και τα περιθώρια στενεύουν, αλλάζεις λαό, ναι μάλιστα αλλάζεις λαό.
Που είναι το παράξενο και εκπλήσσεστε με την άποψη αυτή; Η Ελλάδα αφέθηκε συνειδητά να φτωχύνει δημογραφικά για να γίνει πιο ευάλωτη σε προσταγές που εξυπηρετούν τα υπερατλαντικά και όχι μόνο, σχέδια.
Η είσοδος με τον ένα ή τον άλλο τρόπο των λαθρομεταναστών έχει κανένα άλλο σκοπό; Έχει πλέον γίνει φανερό πως ο σχεδιασμός της αλλοίωσης του πληθυσμού θα αποδώσει πολύ σύντομα καρπούς. Οι απόψεις που ακούγονται για την σωστή συμπεριφορά έναντι των λαθρομεταναστών δεν συγκινούν τον λαό γιατί στη χώρα έχει έλθει κατά γενική ομολογία μορφωτικό επίπεδο απαράδεκτο, με ένα επικίνδυνο τρόπο διαβίωσης.
Ο λαός αν σήμερα πληροφορηθεί ότι οι Ευρωπαίοι τον εξαιρούν από τον μηχανισμό στήριξης (μερικώς), αντιλαμβανόμαστε ότι υποδουλωθήκαμε και ότι επαληθεύθηκε η αναφορά της Μπενάκη ότι εκχωρούμε μέρος της κυριαρχίας χάριν της ευημερίας. Τότε κανείς δεν μίλησε, σήμερα ξέρουμε ότι ήταν προσχεδιασμένο.
Αυτή η λογική της εκχώρησης της κυριαρχίας ανήκε και θα ανήκει πάντοτε στους εθνικούς μειοδότες, εφιάλτες τους λέει ο λαός.
Ο λαός έχει κυριολεκτικά μουδιάσει από τα γεγονότα, που θα κληθεί να πληρώσει και να ξεπέσει τόσο πολύ στην καθημερινότητά του που οι δύσκολες εποχές του πρόσφατου παρελθόντος θα φαντάζουν παράδεισος.
Ας δούμε λοιπόν την αντίδραση των Ελλήνων στην νέα κατοχή.
Μ.Γ.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Δυστυχώς αυτή είναι η σκληρή αλήθεια.
    Το σχέδιο ελάττωσης του Ελληνικού λαού και σταδιακής του αντικατάστασης με το ''φρέσκου πολυπολιτιστικό πολτό'', ήταν όχι μόνο εν γνώση των πολιτικών, αλλά το προωθούν συστηματικά εδώ και χρόνια.
    Η αρχή έγινε με την μετανάστευση προς το εξωτερικό με την σκόπιμη εξαθλίωση της χώρας, στη συνέχεια το κακοσχεδιασμένο και κακοσυντηρημένο οδικό δίκτυο ''καρμανιόλα'', η υποβαθμισμένη εκπαίδευση (αρχική πλύση εγκεφάλου συνδιασμένη με πλύση εγκεφάλου από τα Μ.Μ.Ε.) και το τελειωτικό χτύπημα ήρθε με την υποδοχή της αθρόας εισαγωγής αλλοδαπών λαθροεισβολέων εποίκων σε συνδιασμό με την οικονομική υποδούλωση και εξαθλίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πληθυσμός της Ελλάδα άλλαξε πριν το 2001, αλλά δεν το καταλάβατε.
    Στην απογραφή του 2001 οι άντρες ηλικίας 20-29 είναι πολύ περισσότεροι από τις γυναίκες και δεν ακολουθούν την αναλογία αντρών/γυναικών των ηλικιών 10-19 και 30-39.
    Στην επόμενη απογραφή θα αυξάνονται οι άντρες στην ηλικία 20-29 και ο πληθυσμός της Ελλάδας ενώ θα έχουμε απίστευτη υπογεννητικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]