Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απαγόρευση εξόδου από την χώρα στον Μαντέλη

  • Βρίσκεται εντός της Ελλάδας ο κύριος Μαντέλης;
  • Μήπως η δικαιοσύνη άργησε μιά μέρα;
Με εντολή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε, διετάχθη η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για τον πρώην υπουργό Τάσο Μαντέλη. Η διάταξη εκδόθηκε απο τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Εφετών Ιωάννη Σακελλάκο και κοινοποιήθηκε στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές τις οποίες και καλεί να εφαρμόσουν την απαγόρευση εξόδου από την χώρα του πρώην υπουργού Μεταφορών κυρίου Μαντέλη.
Ενώ η επιτροπή της Βουλής δεν έχει καμία αρμοδιότητα να διατάξει την σύλληψη ή την κράτηση ή την απαγόρευση εξόδου από την χώρα μετά την κυνική ομολογία του κυρίου Μαντέλη, ο οποίος δήλωσε θρασύτατα πως "είναι πολύ ακριβή περιφέρεια η Β' εκλογική περιφέρεια της Αθήνας". Να θυμίσουμε πως ο κύριος Μαντέλης αποτελεί τον δεύτερο "μεγάλο" του ΠΑΣΟΚ (μετά τον Τουκάτο) που ομολογεί πως πήρε χρήματα από την Siemens...
Κι ενώ η παράβαση έχει παραγραφεί, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, εκφράζοντας το περί δικαίου αίσθημα της κοινής γνώμης, θεώρησε πως μία σειρά πράξεων του κυρίου Μαντέλη χαρακτηρίζονται ως παράνομες και ως εκ τούτου διέταξε την απαγόρευση του κυρίου Μαντέλη από τη χώρα.
Το ζήτημα είναι εάν ο πρώην υπουργός Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ -επί κυβερνήσεων Σημίτη- εξακολουθεί να βρίσκεται εντός της Ελλάδας ή έχει ήδη... πετάξει στο Μπακού. Πληροφορίες αναφέρουν πως από το πρωί γινόταν έρευνα-αναζήτηση του κυρίου Μαντέλη προκειμένου να του γνωστοποιηθεί η απόφαση απαγόρευσής του από τη χώρα, αλλά κανείς δεν μπορούσε να βρει τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ... Μήπως η δικαιοσύνη άργησε μία ημέρα;


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]