Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η χορηγεία προς τον Μαντέλη...

  • Ο καταλληλότερος πρωθυπουργός, όταν οι μίζες περνάγανε σαν πύραυλοι πάνω απ το κεφάλι του, αλλα χαμπάρι δεν πήρε ο μεγάλος οικονομολόγος...
Ένας βόθρος τιτανικών διαστάσεων έχει ανοίξει και λύματα αφόρητης οσμής έχουν καλύψει την Ελληνική κοινωνία. Ο απλός κόσμος που δεν κατανοεί πλήρως όλα αυτά τα ανομήματα που ξετυλίγονται καθημερινά, παρ’ όλο που γνώριζε ήδη αρκετά, παρακολουθεί άναυδος, σαστισμένος και τρομοκρατημένος από την άγρια επιδρομή στο εισόδημά και στη ζωή του.
Ακούει και τρελαίνεται για χορηγίες εκατομμυρίων ευρώ, μίζες ασύλληπτων διαστάσεων, πλουσιοπάροχα πάρτι σε βάρος του δημόσιου κορβανά, υπερτιμολογήσεις φαρμάκων, καταθέσεις και ακίνητα δημοσίων λειτουργών που δεν αντιστοιχούν με τα εισοδήματά τους, τραγουδιστές σύζυγοι υπουργών που χρωστούν ασύλληπτα ποσά, είκοσι δισ. ευρώ που χρωστούν 8.000 Έλληνες και δεν υπάρχει περίπτωση να εισπραχθούν, εκατομμυριούχους που διαθέτουν στάβλους με πολυτελή αυτοκίνητα αλλά συγχρόνως δηλώνουν φτωχοί και εισπράττουν το επίδομα αλληλεγγύης, γιατρούς του Κολωνακίου που έχουν ετήσιο 300 ευρώ, υποβρύχια που παραγγέλθηκαν –πληρώθηκαν– δεν παραλήφθηκαν –γέρνουν– δόθηκαν μίζες και όχι μόνο δεν έχει καταγγελθεί η σύμβαση αλλά παραγγέλθηκαν ακόμα δύο… και... και... και... και… δεν έχει τέλος!
Δυστυχώς όμως φίλοι δεν πρόκειται να γίνει τίποτε. Το σύστημα εξουσίας είναι πανίσχυρο και σε καμία περίπτωση δεν θα βγάλει τα μάτια του. Ούτε το σύνταγμα θα αναθεωρήσει για να αλλάξει τα περί ευθύνης υπουργών προβλεπόμενα, ούτε τη βουλευτική ασυλία θα καταργήσει, ούτε την εκδίκαση των αδικημάτων των υπουργών θα παραπέμψει στη κανονική δικαιοσύνη, ούτε την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης θα κατοχυρώσει, ούτε τη φοροδιαφυγή και φοροκλοπή θα ποινικοποίηση, ούτε την ταχεία απόδοση της δικαιοσύνης θα επιβάλει, ούτε… ούτε… ούτε από τον Μαντέλη και το Τσουκάτο θα επιδιώξει να πάρει πίσω αυτά που πήραν σαν «χορηγίες», ούτε κανένα θα στείλει φυλακή…
Αυτά που βγάζουν συνέχεια στη φόρα είναι μέρος του παιχνιδιού για τον αποπροσανατολισμό των πολλών από το δράμα επιβίωσης που βιώνουν.
Το σύστημα εξουσίας θεωρεί το κράτος λάφυρο και τη διακυβέρνηση λαφυραγώγηση.
Ένα παχύ πέπλο ομίχλης έχει καλύψει τη πατρίδα και έχει παραλύσει κάθε σκέψη αντίδρασης, προς το παρόν… Το μόνο που μπορεί να αλλάξει τη κατάσταση είναι η οργή του λαού που προς το παρόν τη έχουν υπό έλεγχο, ειδικά μετά τη προβοκάτσια στη ΜΑΡΦΙΝ. Αλλά ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του συστήματος.
Καπάκι σε όλα αυτά έχουμε και ένα πρωθυπουργό που μιλάει όπως σκέπτεται, διαβάζει λόγους στο υπουργικό συμβούλιο, δίνει καθημερινά και από μία βαθυστόχαστη συνέντευξη, στα μεσοδιαστήματα που δεν ταξιδεύει η σκέψη του πλανάται συνεχώς στα άϋρα και κάϋρα, σε κάθε λόγο του ανακατεύει λίγο από πράσινη ανάπτυξη πράσινα άλογα εθνική κυριαρχία μετανάστες σοσιαλισμό μέτρα που έλαβε για την ανάπτυξη και αν χάσει και το χαρτί της ομιλίας που του έχουν γράψει χάνει και το λογισμό του!!! Χαρείτε τον δοξάστε τον. Είναι ο ένας και μοναδικός Γιώργος Παπανδρέου.
Για τα υπόλοιπα 99 εκατομμύρια της Μίζενς θα μας πεί τίποτε ο κύριος Σημίτης;
Από χορηγίες δεν ξέρατε τίποτε κύριε Σημίτη;
Όσο για τον αστείο Παπανδρέου, είναι τόσο μα τόσο αθώος που, επί 30 χρόνια βουλευτής του πασόκ δεν κατάλαβε τίποτε ο φτωχός. Τίποτε απολύτως σας λέω, είναι πολύ ειλικρινής άνθρωπος και, όπως τώρα πια όλοι έχουμε καταλάβει, επίσης δεν λέει ποτέ ψέμματα. Δεν είναι του χαρακτήρος του.
Το λέω γιατί σήμερα θυμήθηκα που όταν ο Τσουκάτος είπε ότι έδωσε τα λεφτά της Ζίμενς στο πασόκ, ο Παπανδρέου απλά απάντησε “εμείς δεν βρήκαμε τίποτε”. Η ερώτηση “γιατί τότε ο Παπανδρέου δεν έκανε μήνυση στον Τσουκάτο για το υποτιθέμενο ψέμμα του που διέσυρε το πασόκ” παραμένει σταθερά αναπάντητη.
Καταλάβαμε, κύριε Παπανδρέου, όλοι έχουμε καταλάβει. Το μόνο που αναρωτιέμαι είναι πόσους ψήφους πασόκ θα βρείς στις κάλπες στις δημοτικές εκλογές.
Μιλώντας με πολύ πράσινο κόσμο τον τελευταίο καιρό, υποψιάζομαι ότι μόνο από τους Αλβανούς, τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς θα δείς άσπρη μέρα.
Οι Έλληνες μαύρο, μόνο μαύρο.
Σαν το μέλλον που μας έχεις στρώσει κύριε Παπανδρέου!
Κατά τα λοιπά, εχθές ακούστηκαν φοβερά πράγματα που αποδεικνύουν ότι ο χρηματισμός αποτελούσε και αποτελεί κοινή πρακτική του πολιτικού συστήματος. Επειδή η σαπίλα είναι μεγάλη, δεν θα τιμωρηθεί κανείς από τον φόβο της συνολικής κατάρρευσης της συμμορίτικης διακυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Φαντάζεστε τι θα γίνει αν λ.χ. τρελαθεί το μητσοτακέικο και αρχίσει να αποκαλύπτει τα μαύρα λεφτά που έχει εισπράξει;

Υ.Γ.1: Προς πιθανούς πρόθυμους χορηγούς μου: Αν δεν γνωριζετε σε ποιό τηλέφωνο να με πάρετε (ανώνυμα) για να μου προτείνετε να καταθέσετε την χορηγία μου σε λογαριασμό φίλου μου, δεν είναι πρόβλημα. Στείλτε mail.
Φαντάζομαι οτι αυτός είναι ο λόγος που δεν βρήκα λεφτά στον λογαριασμό.

Υ.Γ.2: Σύμφωνα με επείγουσα τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο που κατέθεσε χθες ο υπηρεσιακός Υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης, όταν είσαι νεοδημοκράτης και η Ζίμενς σου στείλει ένα ένα ημερολόγιο τοίχου ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΙΖΑ.
Σε περίπτωση που είσαι πασόκ και η Ζίμενς σου στέλνει εκατομμύρια ευρώ, ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ.
Μετά από διαβούλευση (διάρκειας 35 δευτερολέπτων) με τους εμπλεκόμενους κοινωνικούς εταίρους, το νομοσχέδιο αναμένεται να συζητηθεί κατεπειγόντως απόψε στη Βουλή και το αργότερο μέχρι σήμερα το μεσημέρι να τυπωθεί στο ΦΕΚ.
Πάνω από όλους ο νόμος (τους), γιατί υπάρχει περίπτωση να αποκαλυφθούν ευγενικές χορηγείες και προς τους κυρίους Τσοχατζόπουλο και Λαλιώτη


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]