Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παπανδρέου: Δεν ασχολούμαι άλλο με τα spreads..."

  • Διακατέχεται από άγνοια του κινδύνου ή προσπαθεί να το παίξει σκληρός ο Γιώργος Παπανδρέου;
  • Οι αγορές καραδοκούν και είναι δεδομένο πως τιμωρούν όποιον δεν τις σέβεται...
Ικανοποιημένος για το μηχανισμό στήριξης της Ελλάδας δήλωσε από τη Λευκωσία, όπου περιοδεύει, ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ωστόσο ότι αυτά που πρέπει να κάνουμε θα τα κάνουμε, με το μηχανισμό ή χωρίς αυτόν.
Ο Κ. Παπανδρέου δήλωσε ότι η Ελλάδα πέρασε μια ψυχολογική τρομοκρατία από τις αγορές και σημείωσε τι χρειάζεται ψυχραιμία, κάτι το οποίο δίνει ο μηχανισμός στήριξης.
Σε ερώτηση για την πορεία των σπρεντ ο κ. Παπανδρέου επισήμανε ότι δεν ασχολείται πλέον με τα σπρεντ και πρόσθεσε, ότι τώρα πρέπει να ασχοληθούμε με τα επόμενα βήματα της οικονομίας.
Για το μηχανισμό στήριξης ο κ. Παπανδρέου είπε ότι θα αξιολογηθεί αν η Ελλάδα θα τον ενεργοποιήσει, επισημαίνοντας ότι τα σπρεντ είναι μόνο μια παράμετρος αυτής της αξιολόγησης. Ωστόσο δεν έθεσε χρονικά ή άλλα όρια ως προς τη διαδικασία αυτής της αξιολόγησης.
Ο πρωθυπουργός δήλωσε επίσης ότι ο μηχανισμός στήριξης «είναι καρπός όσων κάναμε ως Έλληνες» και τόνισε ότι κατακτήσαμε μια νέα αξιοπιστία.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]