Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παπανδρέου, Σόρος και άλλες σοσια-ληστικές δυνάμεις...

  • "...Τα αντανακλαστικά μου τα σοσιαλιστικά(!!) ήταν να προστατέψω την πατρίδα από τη χρεοκοπία και αυτό θα κάνω όσο μπορώ, όσο μπορούμε. Το βιός του ελληνικού λαού. Και από την εμπειρία μου έχω γίνει πιο σοσιαλιστής απ΄ ότι ήμουν πριν..."
Είναι απορίας άξιο πως ο κ Παπανδρέου προσπαθεί το τελευταίο διάστημα να εξαπατήσει τον Ελληνικό λαό αποποιούμενος τις ευθύνες που έχει, για τις λανθασμένες επιλογές της κυβέρνησης του, που αντί να εξυγιάνουν την προβληματική οικονομία που παρέλαβαν, την βουλιάζουν ακόμα πιο πολύ σε καθημερινή βάση με παλινωδίες προκαλώντας ύφεση και αυξάνοντας το κόστος του χρέους οδηγώντας μας και μαθηματικά στα δόντια του ΔΝΤ.
Έτσι λοιπόν ο Γιώργος την μια φορά θυμάται ότι είναι… πατριώτης, την άλλη… οικολόγος, την… άλλη χριστιανός και τελευταία θυμήθηκε ότι είναι και σοσιαλιστής!
Προχθές στη βουλή είπε λοιπόν απαντώντας στο πρόεδρο του Σύριζα κ. Τσίπρα μεταξύ άλλων και το αμίμητο «...Τα αντανακλαστικά μου τα σοσιαλιστικά(!!) ήταν να προστατέψω την πατρίδα από τη χρεοκοπία και αυτό θα κάνω όσο μπορώ, όσο μπορούμε.
Το βιός του ελληνικού λαού. Και από την εμπειρία μου έχω γίνει πιο σοσιαλιστής απ΄ ότι ήμουν πριν(!!!). Διότι ζω καθημερινά στο πετσί μου τις διεθνείς αγορές»
Όμως ο πρωθυπουργός ξέχασε να πει ότι τόσο στο ΔΝΤ, όσο και στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, τα άτομα που προΐστανται είναι σοσιαλιστές…
Και μιας και μιλάμε για διεθνείς αγορές θα υπενθυμίσουμε την αγωνιώδη προσπάθεια της μαμάς Μάργκαρετ πριν από αρκετά χρόνια, να γνωρίσει ο Γιώργος τον περιβόητο Τζορτζ Σόρος των διεθνών αγορών! Αντιγράφω από το περιοδικό Νέμεσις σχετικό απόσπασμα από γράμμα της Μάργκαρετ στον ΓΑΠ.
«...Ο Σόρος έχει όνομα σε όλη την Ανατολική Ευρώπη. Ο Στάνλει (Στάνλει Σαινμπάουμ φίλος της Μάργκαρετ, εκδότης και όπως λένε οι κακές γλώσσες άνθρωπος της CIA) ξέρει το δεξί του χέρι. Και φαντάζομαι ότι ξέρεις πως η Σόνια Λιχτ είναι η επικεφαλής του ιδρύματός του στο Βελιγράδι, ένα από τα πολλά που έχει συστήσει στην Ανατολική Ευρώπη.
Εκεί που έχει προξενήσει προβλήματα στην Ελλάδα είναι η απόλυτη υποστήριξή του στη Μακεδονία (φυσικά η Μάργκαρετ εννοεί την FYROM). Πρέπει να πεισθεί (ο Σόρος) να κοιτάξει και την Ελληνική πλευρά(!), ίσως επίσης και να σκεφθεί να συστήσει ίδρυμα και εδώ(!!!). Αυτό που νομίζω ότι μπορεί να κάνει ο Στάνλει είναι να τον δει και να τον πείσει να γίνει στοιχείο ασφάλειας(!!) και συνεργασίας στην Βαλκανική έτσι ώστε να υπολογίσει και την Ελλάδα(!!). Τέλος πάντων έχω σειρά ιδεών επί του θέματος, αλλά χρειάζεται το ενεργό ενδιαφέρον σου...»


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΠΟΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ Ο JEFFRY ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Ή ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αιδοίον της δ/δος Τζούλιας Αλεξανδράτου
    έχει άμεση σχέση με την Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ
    αφού:

    1 μπαινοβγαίνουν διάφοροι
    2 γινόμεθα "ρόμπα" διεθνώς (ακόμα και στην Μ.Ασία)
    3 λεφτά δεν βγάζουμε
    4 και κουμάντο μας κάνουν μικροί κίναιδοι (πουστράκια)

    ..αν το σκεφτούμε λίγο
    κολλάει παντού!

    Μετά τιμής
    Μαρίχου Άννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]