Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σόιμπλε: Να πληρώσουν το τίμημα οι Ελληνες

  • Οι Ελληνες θα πρέπει να καταβάλουν το ανάλογο τίμημα της ζωής που κάνουν τονίζει σε συνέντευξή του στο Σπίγκελ ο Γεμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε
Η Γερμανία δεν θα κληθεί να καταρτίσει συμπληρωματικό προϋπολογισμό στο πλαίσιο παροχής οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα δήλωσε σε συνέντευξή του στο Σπίγκελ ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ενώ σημείωσε ότι οι Ελληνες θα πρέπει να καταβάλουν το ανάλογο τίμημα της ζωής που κάνουν!
«Όταν ζουν πέρα από τις δυνατότητές τους και στη συνέχεια πρέπει να εξυγιάνουν τα οικονομικά τους, τότε θα καταβάλουν και το ανάλογο τίμημα» σημείωσε ο Σόιμπλε και πρόσθεσε ότι «το ίδιο ίσχυσε και για την Ιρλανδία, καθώς και για την Εσθονία».
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών επανέλαβε την έκκλησή του για τη θέσπιση αυστηρότερων κανόνων στην ευρωζώνη για την αντιμετώπιση παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον και χαιρέτισε τα μέτρα που λαμβάνει προς αυτή την κατεύθυνση η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
«Αν χρειαστούμε διαδικασίες για περιπτώσεις ανάλογες με εκείνη της Ελλάδας, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το θέμα του πως μπορούμε να συμπεριλάβουμε τους πιστωτές στις δαπάνες. Με εταιρίες να πτωχεύουν, οι πιστωτές θα πρέπει να μειώσουν τις απαιτήσεις τους και αυτό θα πρέπει να ισχύει και για τις πτωχεύσεις κρατών», είπε ο Σόιμπλε στο περιοδικό.
Επανέλαβε ακόμη την άποψή του ότι θα πρέπει να αλλάξουν οι Συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ότι ίσως να ήταν καλύτερο για τις χώρες με μεγάλα χρέη να εγκαταλείψουν τη νομισματική ένωση.
Ωστόσο, διέψευσε τους ισχυρισμούς ότι το Βερολίνο υποχώρησε στις πιέσεις για την Ελλάδα λέγοντας ότι η Γερμανία ήταν έτοιμη να πράξει ό,τι απαιτείται στην κατάλληλη χρονική στιγμή.
«Η χρεωκοπία μίας χώρας θα είχε επιπτώσεις που δεν μπορούμε να υπολογίσουμε. Η Ελλάδα ως σύστημα είναι ανάλογη με μία μεγάλη τράπεζα», πρόσθεσε .


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Ποιοί Ἕλληνες πρέπει νά καταβάλουν τό ἀνάλογο τίμημα τῆς ζωῆς πού κάνουν;Οἵ πολιτικοί ἤ ὁ λαός;Αὐτό δέν μᾶς τό διευκρινίζει ὁ κύριος Σόϊμπλε,ἤ δέν τόν συμφέρει ἐπειδή οἱ πολιτικοί εἶναι τό ἴδιο ἀσχέτως ἐθνικότητας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Εβραίοι μετά το ολοκαύτωμα και το τέλος του παγκοσμίου πολέμου δεν ξέχασαν , και ΄δημιούργησαν μία ασπίδα προστασίας απέναντι στον αιμοδιψή λαό των Γερμανών.
    Εμείς αντίθετα βγάλαμε τα μάτια μας με τον εμφύλιο 1944-49 και τις μετεμφυλιακές διώξεις εις βάρος του πιο μορφωμένου τμήματος του Ελληνικού λαού.
    Οι μισοί στις κολεκτίβες του Στάλιν,ΚΑΙ οι άλλοι μισοί οικονομικοί μετανάστες ως χαμένοι και όχι νικητές στην μεταπολεμική Γερμανία.
    Και εδώ να καπηλεύουν το σχέδιο Μάρσαλ,και να βαπτίζουν κατασκόπους κουμουνιστές ενεργούς Ελληνες πολίτες.
    Η δεξιώσης στα Βασιλικά στέκια να πηγαίνουν σερί κορδόνι,οι Ελληνες αξιωματικοί να σταυρώνουν όποιον θέλουν βαπτίζοντας των προδότη κουμουνιστή, ενοώ οι Τούρκοι τους ξεβράκωναν στην Σμύρνη το 55.
    Η εθνικόφρονες και οι παλαιοί κουκουλοφόροι έκτισαν το οικονομικό Ελληνικό (θαύμα) του σήμερα.
    Οι ίδιοι σήμερα συστηματικά εξαφανίζουν τα κλεμμένα κεφάλαια τους στη Κύπρο και στην Ελβετία.
    Οι δε επίσημοι παλαιοί κομουνιστές αφού κήρυξαν συμμορίτη των ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ πελαγοδρομούν ιδεολογικά μεταξύ ονείρων και πραγματικότητας.
    Με τελικό αυτοσκοπό την εξουσία και μόνο.
    Οι ΕΒΡΑΙΟΙ πλήρωσαν με το ολοκαύτωμα και έμαθαν , εμείς δεν θα μάθουμε ποτέ γιατί οι μισοί είμαστε Εφιάλτες αυτής τις υποτιθέμενης αγαπημένης πατρίδας που συστηματικά βιάσαμε κάθε έννοια τις κατά εξακολούθηση.
    Τελικό μου συμπέρασμα είναι ότι ο Ναζισμός και η δαιμονοποίησης του στο πρόσωπο του Χίτλερ είναι άστοχη διαπίστωση.
    Στέλνω δηλαδή το μήνυμα σε κάθε Γερμανό που συμφωνή με την άποψη του Γερμανού υπουργού του ότι όσο φταίει ο Ελληνικός λαός για την παρούσα οικονομική μας κρίση, άλλο τόσο και δίς Α΄Β΄+ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΟΣ πολεμος 1992 φταίει και ο Γερμανικός λαός και το κράτος τους.
    Μη ξεχνούμε την ρήση ότι η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ.
    ΑΛ-ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδη το ανιστορητο ντελιριο καποιων εχει ξεφυγει απο καθε οριο,ας μαθουν ορισμενες ιστορικες λεπτομερειες:

    -Συνθημα κατα την κατοχη:
    "Το ΕΑΜ δεν ειναι κομμα"
    -Αργοτερα στην ιδια περιοδο:
    "Ζητω ο πολιτικος συνασπισμος του ΕΑΜ"

    -Συνθημα πριν την απελευθερωση:
    "Ζητω η κυβερνηση Εθνικης Ενοτητας"
    -Τον Δεκεμβριο του 1944:
    "Κατω η κυβερνηση Εθνικης Ενοτητας"

    -"Οχι αμνηστια στους προδοτες"
    -Το 1945:"Ζητω η Γενικη Πολιτικη Αμνηστια"

    -Κατα την Κατοχη:"Η ΕΛΔ ειναι αδελφο κομμα"
    Το 1946: "Η ΕΛΔ διασπα τον αγωνα"

    -Κατα την απελευθερωση:
    "Ζητω ο ηρωικος καπετανιος της Β'Μεραρχιας του ΕΛΑΣ Ορεστης"
    -Το 1945:"Κατω ο προδοτης Ορεστης"

    -Το 1945 στον Ριζοσπαστη:
    "Ζητω το Εργατικο κομμα της Αγγλιας"
    Αργοτερα :"Οι Εργατικοι ειναι φασιστες"

    Οι κομμουνιστες εκμεταλλευτηκαν το παθος των Ελληνων για εθνικη Αντισταση για να μονοπωλει τους δολιους απωτερους σκοπους του!!
    Αποδειξη το πανουργο μανιφεστο τον Σεπτεμβριο του 1942 του Δημητρη Γληνου:
    "Τι ειναι και τι θελει το ΕΑΜ.
    Χρειαζεται ενοτητα στην καθοδηγηση και οποιος δεν συντασσεται μ'αυτην την ενοτητα,αυτος οπουδηποτε και να βρισκεται,οπωσδηποτε και να λεγεται,ειναι συνεργατης Ξενων Κατακτητων,θεληματικα ή αθελα Προδοτης του Εθνικοαπελευθερωτικου Αγωνα"!!

    Αρα για να μην θεωρειται καποιος προδοτης θα επρεπε να ενταχθει στις ταξεις του ΕΑΜ!!!!!
    Ιδου κομμουνιστικη λογικη!!

    Να αναφερθω στην δραση της ΟΠΛΑ που για την ηγεσια του ΚΚΕ ησαν ηρωες,ενω ο Γληνος και ο Ιωαννιδης ησαν υπευθυνοι για την καθοδηγηση της ,οπου δολοφονησαν χιλιαδες αθωους αντρες,γυναικες,παιδια,ακρωτηριαζοντας ανθρωπινα μελη,ξεκοιλιαζοντας,βγαζοντας ματια μονο και μονο επειδη καποιοι ειχαν διαφορετικο πολιτικο φρονημα???
    Και κατι σημαντικο!!
    Το πρωτο θυμα που επελεξε η ΟΠΛΑ για να εκτελεσει στις 5 του "Κοκκινου Δεκεμβρη" ηταν ο ιδιος ο πρωθυπουργος Γεωργιος Παπανδρεου!!!
    Απετυχαν λογω της αντιστασης του αστυνομου Κανελλακη και της ολιγομελους φρουρας αστυφυλακων!!

    Ολα τα ηγετικα στελεχη του ΚΚΕ απο τον Ζαχαριαδη,Βλαντα,Παρτσαλιδη,Μαρκο Βαφειαδη και τον Γρηγορη Φαρακο εξιστορουν λεπτομερειες με κυνικη ειλικρινεια διοτι ετσι επιβαλλει η θεωρια του Μαρξισμου-Λενινισμου.Σπιλωσαν και συκοφαντησαν νεκρους(Πλουμπιδη,Γιαννουλη),απλως επειδη υπηρχε στο κομμα τους "σοβιετοκρατια,χαφιεδοκρατια,αρχηγισμος"
    Ο ιδιος ο Σταλιν διορισε τον Ζαχαριαδη Γενικο Γραμματεα!!

    Ο Φαρακος γραφει οτι στο 7ο συνεδριο του ΚΚΕ(1945) ουτε ενας απο τους νεους αγωνιστες που ειχαν αναδειχθει στα χρονια του απελευθερωτικου πολεμου δεν εξελεγη στην Κεντρικη Επιτροπη!!

    Οσον αφορα τον Αρη Βελουχιωτη,ο Ζαχαριαδης τον αποκηρυξε δημοσιως και τον διεγραψε ως αποστατη επειδη τολμησε αυτος ο "ηγετης", "πατριωτης", "ειδωλο" να αντιταχθει στις ανεπιτυχεις μεθοδους του "συμμοριτισμου"!Τον απεκηρυξε δημοσιως με την προφαση οτι ο Βελουχιωτης κατα την δικτατορια του Μεταξα υπεβαλλε δηλωση αποκηρυξεως του ΚΚΕ!!Η αληθεια ηταν οτι φθονουσε τις επιτυχιες του Βελουχιωτη!!
    Οι κομμουνιστες εξολοθρευονταν απο τους ιδιους τους κομμουνιστες!!!!
    Και κατι εξισου σημαντικο!!Με την εναρξη των Δεκεμβριανων του ΕΛΑΣ το 1944,το αρχηγειο του ΕΛΑΣ διεταξε τον Αρη Βελουχιωτη με 20.000 ανταρτες να στραφει προς την Ηπειρο και να εξοντωσει τις ανταρτικες ομαδες του ΕΔΕΣ του στρατηγου Ζερβα.Ομως απετυχε ,διοτι ο Ζερβας απεσυρε τους ανταρτες του στη Κερκυρα!!
    Ευτυχως για την Ελλαδα,διοτι αν ο Βελουχιωτης ερχοταν προς Αθηνα ,πολυ πιθανον να κερδιζαν οι κομμουνιστικες δυναμεις!!
    Αυτα για τον ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ!!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]