Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γιώργο τα έμαθες τα νέα; Βουλιάζουμε!

  • Ο πρωθυπουργός "ποδηλάτης" φαίνεται πως δεν έμαθε (ακόμη) την ελληνική λέξη "βουλιάζω"
  • Κυβέρνηση για γέλια, που οι "τοκογλύφοι" την χαρακτηρίζουν σαν insane company (παρέα φρενοβλαβών). Λέτε να έχουν δίκιο;
Κάθε μέρα που περνάει η Ελληνική κυβέρνηση ξεβρακώνεται όλο και πιο πολύ μπροστά στις ξένες αγορές.
Το προεκλογικό "ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε" του πρωθυπουργού αποτελεί πλέον ένα κακόγουστο αστείο και μια θλιβερή ανάμνηση.
Η σημερινή πραγματικότητα δείχνει απλά ότι βουλιάζουμε με κυβερνήτη τον Γιώργο Παπανδρέου.
Δείχνει μια αποτυχημένη κυβέρνηση που έχει γίνει περίγελος στο εξωτερικό και παιχνιδάκι στα χέρια των κερδοσκόπων.
Δείχνει μια κυβέρνηση ανίκανη να μειώσει τα επιτόκια δανεισμού διότι πολύ απλά τα μέτρα που έχει πάρει είναι πλήρως αποτυχημένα καθώς στόχο είχαν μόνο την άμεση συγκέντρωση κάποιων εσόδων χωρίς καμία πρόβλεψη για μείωση του χρέους και τόνωση της αγοράς και της ανάπτυξης.
Δείχνει μία κυβέρνηση αποτυχημένη καθώς τα spread δανεισμού είναι σχεδόν διπλάσια από την περίοδο πριν τις εκλογές.
Δείχνει μία κυβέρνηση ασυντόνιστη αφού "δηλώσεις" παραγόντων είναι ικανές να δημιουργήσουν χάος στην αγορά και μπάχαλο στην κυβέρνηση.
Δείχνει μια κυβέρνηση που καλά θα είναι να μας αδειάσει τη γωνιά πριν πιάσουμε για τα καλά πάτο.
Βουλιάξαμε Γιώργο και υπεύθυνος είσαι ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ.
Κανένας άλλος δε σου φταίει και το παραμυθάκι καλά θα είναι το σταματήσετε γιατί δεν πείθει κανέναν πια.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πέτυχε να μείνει στην ιστορία ως η κυβέρνηση που βούλιαξε τη χώρα χωρίς καν να δοκιμάσει να αποφύγει το μοιραίο.
Πηγή



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. olo makakies grafete kati atoma sas kai esas thn exete katastrewi thn ellada me tis papapies pou grefete tsoglania ftousas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tουλάχιστον παίρνεις καλά λεφτά γι αυτά που γράφεις ή σου ξεφεύγουν μέσα στην χαρμάνα; Κοίταξε, ποτέ δεν είναι αργά. Οι ίδιοι παραδέχονται τα λάθη τους, αλλά όταν τα γράφουν άλλοι σε πειράζει; Τι να σου γράψω; Μην απογοητεύεσαι, πάντα υπάρχει ελπίδα. Κάποτε θα γίνεις καλά. Η επιστήμη σήμερα κάνει θαύματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΓΑΠ τα μάμησε όλα το σχέδιο τών αμερικάνων το εκτελεί τέλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εν όσω ο ΓΑΠ και το μαγαζί του ΠΑΣΟΚ παραμένουν στην κυβέρνηση θα βουλιάζουμε όλο και βαθύτερα. Κι αυτό διότι είναι οι πλέον ξενόδουλοι και διεφθαρμένοι όλων των πολιτικών. Όμως, τα άλλα κόμματα - φτιαγμένα για καλοκαιρινές συνθήκες - δεν δείχνουν ικανά για να επανορθώσουν την Ελλάδα στα πόδια της. Μόνον ευκαιρίες για εξουσία δημιουργούν κι επιζητούν, ακριβώς όπως εκανε κι ο ΓΑΠ. Στην καλύτερη περίπτωση μόνον πάτο μπορούν να κτίσουν στο βυθό όπου θα ποζάσει ως ναυάγιο η Ελλάς. Καιρός για ανέλιξη, για Άμεση Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]