Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παπανδρέου ο κύριος τί-πο-τα!

  • Γύρισε ολόκληρο τον πλανήτη για να κάνει... φιλίες και αποκόμισε ως όφελος την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας!
Του Αλέξη Καζαντζίδη
Η αέναη περιοδεία του Παπανδρέου ανά τον κόσμο, πριν το άγιο Πάσχα, για να ζητήσει στήριξη και προστασία χαρακτηρίστηκε, συνολικά, από τη διακριτικότητα των εταίρων του. Μια διακριτικότητα που αφήνει το πεδίο ελεύθερο στη «δεξιοτεχνία» του πρωθυπουργού, ώστε ο τελευταίος να δεσπόζει μόνος στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων κάθε συνάντησης. Έτσι, από μια πρώτη γενική εκτίμηση των ταξιδιών του μπορεί κανείς να υπογραμμίσει τα εξής:
α) Τον απεριόριστο θαυμασμό και τη συμπαράσταση όλων των προέδρων ή πρωθυπουργών προς τον Έλληνα φτωχό, τον οποίο συγχαίρουν που είναι μονίμως έτοιμος να θυσιαστεί για την πατρίδα του.
β) Ότι όλοι οι Έλληνες, φτωχοί τε και πλούσιοι, θα μπορούν πια να επισκέπτονται χωρίς βίζα τις Ηνωμένες Πολιτείες, υπό τον αυτονόητο όρο ότι είναι πολέμιοι της τρομοκρατίας.
γ) Ότι τα αγγλικά του Έλληνα πρωθυπουργού είναι εξαιρετικής ποιότητας, πράγμα που συνέβαλε αποφασιστικά στη διαφαινόμενη έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση.
δ) Ότι η μεσογειακή δίαιτα αποτελεί το καλύτερο όπλο για τη διασφάλιση της υγείας (health) πολλών λαών και της σιλουέτας πολλών ηγετών (η επισήμανση αυτή θα ταίριαζε μάλλον στη συνάντηση του Πρωθυπουργού με την κυρία Μέρκελ, η οποία προφανώς δυσκολεύεται να χάσει μερικά από τα περιττά κιλά της).
ε) Την ακόρεστη δίψα, τέλος, κι άλλων χωρών να υποδεχθούν τον Γιώργο Παπανδρέου, όπως αποτυπώθηκε σε ερώτηση Κινέζας δημοσιογράφου σε μια από τις συνεντεύξεις τύπου: «Τόσα ταξίδια έχετε κάνει, έως και στην Αμερική πήγατε, κατά Ασία μεριά και στην Κίνα μας δε θα 'ρθείτε να ζητήσετε βοήθεια και λεφτά;»
Τι περισσότερο να περιμένει κανείς, τελικά, από αυτές τις συναντήσεις;
Τί-πο-τα!
Πηγή

Υ.Γ.: Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θαφτεί ο πρωθυπουργός-σούπερμαν, που σε ηλικία 50βγάλε κατάφερε με κανώ να διασχίσει μία πολύ μεγάλη απόσταση, κόντρα στο κύμα, κόντρα στο ρεύμα και κόντρα στην λογική... Αλλά από το τελευταίο, είναι συνηθισμένος ο Γιώργος. Όλα δε τα υπόλοιπα, ήταν μία δική του παραχώρηση, αφού τελικά τον έπεισαν να μην κάνει το "ταξίδι" πάνω στο ποδήλατο... Αν και τελικά, τον βλέπω να χρησιμοποιεί αεροπλάνο για να μπορέσει να μετακινηθεί γρήγορα την στιγμή που ο ελληνικός λαός θα καταλάβει με τι... "αθληταρά" έμπλεξε...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Δεν ζηταμε λεφτα τα λεφτα υπαρχουν !
    Ζηταμε μονο πολιτικη στηριξη ειμαστε υπερανω χρηματων
    Τελικα εχουμε αυτο που μας αξιζει!
    Ειμαστε αξιοι της τυχης μας.
    Αν ειμασταν Κιργισταν θα τους ειχαμε παρει με τι πετρες.Ευτυχως ειμαστε στην Ελαδιτσα μας.
    Καναμε καποιες απεργιες, δειξαμε την αγωνιστηκοτητα μας, τωρα;
    Δεν βαριεσε; Εχει ο θεος!
    Τωρα θα κανουμε την ειδικη επανασταση, την επανασταση του καναπε.
    Λες και αν καναμε αλλου ειδους επανασταση θα πετυχαινε κατι.
    Εεεε! φταιω εγω τωρα αν γραψω
    Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαιτειται πρωτιστως ατομικη επανασταση!!
    Και ο ρολος των πατριωτικων ιστολογιων ειναι καταλυτικος!!
    Πλεον μεσω του διαδικτυου μπορουν να αφυπνιστουν συνειδησεις και να αρχισουν καποιοι να αντιλαμβανονται σε τι ειδους δικτατορια ζουμε!
    Εφοσον δεν υπαρξει ατομικη επανασταση,τοτε δεν μπορει να πραγματοποιηθει συλλογικη επανασταση,τουλαχιστον πετυχημενη!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]