Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μία νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία θα φέρει μόνο το χάος

Η ιστορία μας έχει ήδη διδάξει...

Εάν ήταν να δημιουργήσει ποτέ το Χόλυγουντ την πιο φιλόδοξη ταινία τρόμου, τότε θα «δημιουργούσε» έναν κόσμο υπό Τουρκική Κατοχή! Υπό τον φοβερό και ανελέητο Τουρκισμό!
Μια εφιαλτική παλινόρθωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας των Τούρκων, που με τη βία και το φανατικό Ισλάμ, έγραψαν τις πιο φρικιαστικές σελίδες στην ιστορία της ανθρωπότητας!
Οι αρπαγές εκατομμυρίων παιδιών, το φοβερό παιδομάζωμα, η εκτροφή των Γενιτσάρων, ο φανατισμός των τζαμιών για το «έθνος» του Προφήτη, τα απάνθρωπα σκλαβοπάζαρα, οι φρικτοί εξανδραποδισμοί, οι στυγερές γενοκτονίες, όπως αυτές οι πρόσφατες 1.500.000 Ελλήνων και 1.500.000 Αρμενίων, οι εθνοκαθάρσεις όπως στην Κύπρο και το «Κουρδιστάν», το ασταμάτητο αίμα υπό το φως της αποκρουστικής ημισελήνου, θα γέμιζε σίγουρα με Όσκαρ τους παραγωγούς και τους ηθοποιούς τους, αλλά και με αμέτρητη φρίκη την ανθρωπότητα, που βγαίνοντας από τις αίθουσες προβολής, θα ευχαριστούσε το Θεό, για το «φανταστικό» σενάριο της ταινίας…
Δυστυχώς όμως, αυτό το «σενάριο» δεν είναι πια φανταστικό. Κινδυνεύει να γίνει η πιο φρικτή και απειλητική πραγματικότητα, χάρη στους χειρισμούς του Προέδρου Ομπάμα, ο οποίος ίσως όχι από πρόθεση, αλλά από έλλειψη βαθιάς συνειδητοποίησης της ιστορίας, της ανθρωπογεωγραφίας και των χαρακτηριστικών του Τουρκισμού, Παντουρκισμού, Οθωμανισμού ή Νεοθωμανισμού, «πάτησε το κουμπί» του ζωντανέματος του φρικτότερου εφιάλτη της ανθρωπότητας!
Ο συμπαθής Πρόεδρος των ΗΠΑ, προσπαθεί να δώσει ρόλου «Αγγέλου» σε έναν «Διάβολο»! Αλλά αυτό είναι όχι μόνο παράλογο, όχι μόνο ανέφικτο, αλλά και καταστροφικό!
Δεν μπορεί να γίνει σύμβολο της ειρήνης, της γαλήνης και της τάξης η Τουρκία! Ακριβώς επειδή η ιστορία της είναι ιστορία αίματος και τρόμου! Έως και αυτή την ώρα κρατά πάνω από 40.000 Τουρκικό Στρατό Κατοχής σε Ευρωπαϊκή Χώρα, την Κύπρο, ενώ έχει υπό καθεστώς ολοκληρωτικής καταπίεσης και βίας, εθνοκάθαρσης κατ΄ άλλους, έναν ολόκληρο λαό 15.000.0000 Κούρδων στο εσωτερικό της, καταπιέζει τη μεγάλη Βυζαντινή-θρησκευτική Μειονότητα που μετρά πολλά εκατομμύρια Κρυπτοχριστιανούς και ταυτόχρονα αποτελεί ισχυρή στρατιωτική απειλή για όλες τις γειτονικές της χώρες, ακόμη και για αυτό το Ισραήλ, όσο και εάν δεν το παραδέχεται δημόσια σήμερα το Τελ Αβίβ!
Γιατί δεν μπορεί η Τουρκία να φανεί «ηγέτης» των ισλαμικών χωρών, εάν δεν μετρηθεί με το Ισραήλ, όπως έκανε πρόσφατα ο Ερντογάν, εναντίον του Ισραηλινού Προέδρου…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το 1922 η Ελλάδα είχε πλυθισμό 7.700.000 κατοικους
    η Τουρκία 18.000.000 με 8.000.000 κούρδους (τσέτες}.
    Οι κυβερνήσεις στη χώρα μας ουσιαστικά αδειάσαν τον τόπο αποτέλεσμα σήμερα οι Τουρκοι να έχουν φθάση τα 65.000.000 .
    Αυτη η πραγματικότητα είναι που οπλίζη την αδιάλακτη πολιτική τις τουρκίας
    Στην Ελλάδα των 850 ευρώ για βασικό μισθό και με δεδομένο ότι αυτός δέν θα αλλάξη θετικά τα επόμενα δέκα δεκαπέντε χρόνια πόσοι άραγε θα μήνουμε.
    Εάν δέν μπορέσουμε να εντάξουμε τους οικονομικούς σήμερα ματανάστες σε πολίτες αυτής τις χώρας αύριο είμαστε για να μας κλαίνε οι ρέγγες.
    Κάτι μπούρδες που διαβάζω μου θυμήζουν τα βαριά αλατώματα τις φυλής μας που η παιδία που μας παρέχουν συντηρή διαχρονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]