Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απειλούνται οι ζωές μας, λένε στον Εισαγγελέα οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα

Κατέθεσαν μήνυση και ζητούν προστασία

Σε μέτρα λήψης προστασίας των περιουσιών τους, της ηθικής και της σωματικής τους ακεραιότητας, καθώς και κατά παντός υπευθύνου για απειλή της ζωής τους προχώρησαν οι κάτοικοι της περιοχής Αγίου Παντελεήμονα Αττικής, καταθέτοντας μηνυτήριο αναφορά στον Εισαγγελέα Πλειμελλειοδικών Αθηνών.
Οι επιθέσεις που γίνονται καθημερινά σε κατοίκους της περιοχής διαθέτουν ποικιλία και έχουν μετατοπιστεί στην ηθική καταρράκωσή τους και μέσα από συγκεκριμένους χώρους γίνεται συστηματική προσπάθεια σπίλωσης της ηθικής ακεραιότητας των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, αναγκάζοντάς τους να απαντήσουν με μία ανακοίνωση κατά του φαινομένου της τρομοκράτησής τους, αλλά ταυτόχρονα κάνοντας και μία προσπάθεια να τοποθετήσουν τους αρμόδιους προ των τεραστίων ευθυνών τους.
Η ανακοίνωση
«Με το παρόν κείμενο ενημερώνουμε ότι αντιπροσωπεία των Επιτροπών πολιτών που διοργανώνουμε την αυριανή συγκέντρωση στην Πλατεία Ομονοίας στις 19.00 για την προστασία της τιμής,σωματικής ακεραιότητας και ζωής τόσο ημών όσο και των φίλων μας που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους κατέθεσε σήμερα 08.05.2009 στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών την υπ'αριθμό Δ09/2519 έγκληση-μήνυση (βλ.σχετικό συνημμένο) κατά
- του εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) Αθηνών, όπως εκπαοσωπείται από τη διοίκησή του
- των εκπροσώπων της Νεολαίας Ενάντια στον Ρατσισμό στηνΕυρώπη
- των εκπροσώπων της Επιτροπής κατά του Συμφώνου Μετανάστευσης και Ασύλου της Ε.Ε.
- των εκπροσώπων του Κυριακάτικου Σχολείου
- των εκπροσώπων της κίνησης Απελάστε τον Ρατσισμό
- των εκπροσώπων της Τοπικής Επιτροπής 5ου Δαμερίσματος Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ
- των εκπροσώπων των Κοινοτήτων Μεταναστών (Πακιστανική, Αφγανική)
- των εκπροσώπων τη Αντικαπιταλιστικής Αριστερής Συνεργασίας για την Ανατροπή (ΑΝΤΑΡΣΥΑ)
- του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ
- των εκπροσώπων του Εργατικού Επαναστατικού Κόμματος
- των εκπροσώπων της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας (ΚΟΑ) του ΚΕ
- και κατά παντός άλλου υπευθύνου
για μια σωρεία κακουργημάτων & πλημμελημάτων που τελέστηκαν σε βάρος μας από το Νοέμβριο του 2008 την περίοδο της πρώτης συγκέντρωσης στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα δηλαδή έως σήμερον
Καθόσον αφορά τις προγραμματιζόμενες αντισυγκεντρώσεις του Σαββάτου ενάντια στη δική μας νόμιμη συγκέντρωση ζητήσαμε να εφαρμοστεί η αυτεπάγγελτη διαδικασία του αυτοφώρου τόσο για τους εκπροσώπους φορέων που φαίνονται να τις εκπροσωπούν όσο & κατά των συμμετεχόντων. Τυχόν πράξεις ή παραλείψεις της Αστυνομίας να ενεργήσει προς την επιταγή του νόμου & να προστατέψει τόσο τη συγκέντρωση μας από ξένα εχθρικά στοιχεία όσο & τη σωματική ακεραιότητα μας θα κατατεθούν σε υπόμνημα επί της παρούσας εγκλήσεως-μηνύσεως.
Με γνώμονα την προάσπιση των συνταγματικών δικαιώματων του Έλληνα πολίτη & την προστασία του δημοκρατικού πολιτεύματος της χώρας μας από κάθε είδους προσπάθειες καταλύσεως της τάξης & συνταγματικής εκτροπής, σας περιμένουμε στην αυριανή συγκέντρωση 09.05.2009 στις 19.00 να γνωριστούμε, να συζητήσουμε & να βρούμε λύσεις για τα προβλήματα που μας απασχολούν».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. σημερα βιωνουμε ενα παγκοσμιο πολιτισμικο ολοκληρωτισμο.η αυτοκαταστροφικη ανοχη στην κλεπτοκρατια,στην λαθρομεταναστευση,στην οιονει ιδιωτικοποιηση της κοπης χρηματος,στα ιδεολογικης τρομοκρατιας προπαγανδισματα του αντιεθνικισμου-ρατσισμου,τα ανθρωπινα δικαιωματα αλα καρτ, ειναι μονο στοιχεια κομβικα απο την παρανοια που υπαγορευει η πολιτικη ορθοτητα.εμμονη αμερικανικη,διαδοθηκε γρηγοροτερα απο καθε αλλη πανδημια(ακομη και χοιρων η λαθρομεταναστων).δειτε εδω πως περιγραφεται απο τους λημματογραφους του urban dictionary και ιδιως τους πρωτους 4 ενδεικτικα και γλαφυρα.http://www.urbandictionary.com/define.php?term=politically%20correct

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]