Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι να κάνουμε μπροστά στις κάλπες των ευρωεκλογών

Tου Σπύρου Χατζάρα
H τρομοκρατία είναι εδώ, σύμφωνα με το σενάριο. Η Γρίπη που θα χτυπήσει δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους, όπως λένε τα καρτέλ επικοινωνίας, η ανεργία, τα ελαστικά ωράρια, η κινητικότητα των εργαζομένων, και η πιστωτική ασφυξία. Όλα στη θέση τους. Και οι σκηνοθέτες του «νέου πατριωτισμού». Σε λίγο Ταλιμπάν θα έχουν και την « φτωχή πυρηνική βόμβα».
O τρόμος είναι το ιδεώδες μέσο για την άσκηση της παγκόσμιας εξουσίας, των περιούσιων ηγεμόνων του κόσμου. Η ρίζα του τρόμου στο μεδούλι της παγκόσμιας τραπεζιτικής Χούντας.

Τα πραγματικά ερωτήματα που έχουμε μπροστά στις κάλπες, είναι το πώς θα αντισταθούμε καλύτερα στην παγκόσμια Νέα Τάξη πραγμάτων, στις πολιτικές που προωθεί, και στους πολιτικούς που τους υπηρετούν.
Πρώτα από όλα πρέπει να αντισταθούμε στο παγκόσμιο σύστημα εξουσίας που θέλουν να επιβάλουν. Επομένως «μαύρο» σε κάθε πολιτικό και κάθε κόμμα που μιλάνε για «οικουμενική διακυβέρνηση» και που υποστηρίζουν τον αμερικανικό και νειταξήτικο «νέο πατριωτισμό».
Δεύτερο, για να υπερασπίσουμε την πατρίδα και τον ελληνικό λαό πρέπει να υποστηρίξουμε πολιτικές που ακυρώνουν, τον βασικό μοχλό αφανισμού, του κέντρου του ελληνικού έθνους, τη λαθρομετανάστευση. Επομένως μαύρο στους «ανθρωπιστές» και τους υποστηρικτές του δουλεμπόριου. Ναι σε όποιον προτείνει συγκεκριμένα μέτρα για να σταματήσει η «επέλαση» των λαθρομεταναστών. Μετανάστευση με ανθρώπινα δικαιώματα και διακρατικές συμφωνίες.
Τρίτο. Να πληρώσουν την κρίση αυτοί που τη δημιούργησαν. Επομένως, φορολόγηση των τόκων του δημόσιου χρέους. Για να πληρώσουν τραπεζίτες. Κάτω η χούντα το τραπέζι των.
Τέταρτο. Όχι στην συνθήκη της Λισαβόνας, που θεσμοποιεί την Ευρώπη το τραπέζι των. Να κάνουμε τις ευρωεκλογές δημοψήφισμα για το όχι. Να αλλάξει το Μάαστριχτ. Να μπορούν τα ευρωπαϊκά κράτη, δηλαδή οι λαοί τους, να δανείζονται από την κεντρική ευρωπαϊκή τράπεζα με ίσους όρους με τις ιδιωτικές τράπεζες. Να υπάρξει πολιτικός στην κεντρική ευρωπαϊκή τράπεζα.
Πέμπτο. Όχι στα Καρτέλ και τις 80 οικογένειες που κυβερνούν τον τόπο.
Να κάνουμε την επανάσταση με την ψήφο μας.
Όχι, στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, τους Οικολόγους και τους «αριστερούς» του Σόρος. Όχι στην «ευρωπαϊκή ταυτότητα» και τον «Ευροπατριωτισμό». Ναι στην Ελλάδα, ναι στην Κύπρο, ναι στη Μακεδονία, μέσα δικαιώματα των Ελλήνων στη βόρειο ‘Ηπειρο, τον Καύκασο, την Κωνσταντινούπολη, τα Σκόπια.
Αυτό είναι ένα συγκεκριμένο λαϊκό και εθνικό πολιτικό πλαίσιο.
Πηγή


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ποιο κόμμα εκπροσωπεί αυτό το πατριωτικό πλαίσιο; Πείτε μας για να το ψηφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]