Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρωσία: Μαχητικά 5ης γενιάς εντός 2009

Η επίδειξη δύναμης του Πούτιν

Το πρώτο εντελώς καινούριο πολεμικό αεροπλάνο της Ρωσίας μετά την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης θα πραγματοποιήσει την παρθενική πτήση του πριν από το τέλος του χρόνου, ανακοίνωσε σήμερα υψηλόβαθμος Pώσος αξιωματούχος.
Το "άνοιγμα" της ρωσικής πολεμικής βιομηχανίας έχει ήδη αρχίσει και η "δύση" δείχνει να μην αισθάνεται και τόσο άνετα. Μάλιστα, η οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ΗΠΑ είναι σε θέση να αναγκάσει την "υπερδύναμη" να μείνει αρκετά πίσω στην κούρσα των εξοπλισμών συμβατικών όπλων, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσελκύσει αγοραστές δικών της κατασκευών.

"Ο πρωθυπουργός (Βλαντίμιρ Πούτιν) επισκέφθηκε σήμερα ένα τμήμα του εργοστασίου αεροσκαφών όπου είδε πολεμικά αεροπλάνα πέμπτης γενιάς στο τελικό στάδιο της συναρμολόγησης", δήλωσε προς τους δημοσιογράφους ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Σεργκέι Ιβανόφ στο Κομσομόλσκ-ον-Αμούρ της ρωσικής Άπω Ανατολής όπου έχει την έδρα της η εταιρεία Sukhoi που κατασκευάζει στρατιωτικά και πολιτικά αεροσκάφη.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]