Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θέλεις να αγοράσεις BMW στην Ελλάδα; Για ρώτησε να μάθεις...


Δεν υπάρχει BMW στην Ελλάδα

υπάρχει όμως στην "Μακεδονία"!

Για όλους τους λάτρεις του καλού, γρήγορου, ποιοτικού Γερμανικού αυτοκινήτου, η εταιρεία αυτοκινήτων BMW είναι η βασίλισσα που βάζουν ως στόχο να κατακτήσουν κάποιο από τα μοντέλα της.
Επισκεπτόμενος λοιπόν κάποιος, ιθαγενής, την ιστοσελίδα της BMW (http://www.bmw.com/) και πλοηγούμενος στον ιδιαίτερο διαδικτυακό τόπο για να «κατασκευάσει» το δικό του αυτοκίνητο των ονείρων, διαπιστώνει το τραγικό! Για την BMW δεν υπάρχει Ελλάδα, υπάρχει όμως η "Μακεδονία"!!!

Ναι, σωστά, διαβάζετε όλοι σας. Όσοι πιστοί λοιπόν, τρέξτε να προλάβετε να στηρίξετε την εταιρεία που μας αγνοεί σαν πολίτες ενός υπαρκτού κράτους, ενώ αναδεικνύει το όνομα ενός κράτους, που τουλάχιστον επίσημα ονομάζεται FYRΟΜ και ο γερμανικός οίκος κατασκευής αυτοκινήτων αποφάσισε να ονομάζει (παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο και τις αποφάσεις του ΟΗΕ) ως "Μακεδονία"!
Ο κολοσσός της αυτοκινητοβιομηχανίας, που έχει πουλήσει δεκάδες χιλιάδες αυτοκίνητα της παραγωγής της στην χώρα μας, αλλά και που συνεχίζει να πουλά με αμείωτους (σχεδόν) ρυθμούς, τα πανάκριβα μοντέλα της, δεν συμπεριλαμβάνει την Ελλάδα στις επιλογές εκείνες που επιτρέπουν έναν Έλληνα πολίτη να «χτίσει» την δική του BMW με την βοήθεια της ιστοσελίδας της εταιρείας (http://www.bmw.com/com/en/general/carconfigurator/content.html).
Προφανώς, για την Γερμανική εταιρεία, η Ελλάδα είναι μία ανύπαρκτη χώρα ή απλά δεν ενδιαφέρεται για πωλήσεις σε Έλληνες πολίτες!!!
Όσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν, να αγοράσετε μία BMW, γνωρίζοντας πως η Γερμανική εταιρεία μας έχει «σβησμένους από τον χάρτη».
Άντε και εις άλλα με υγεία…
Και για να διαμαρτυρηθείτε, μπορείτε να απευθύνεσθε εδώ http://www.bmw.com.gr/master_en/en/index_narrowband.html



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Οι αντιπρωσοποι της αιτερειας στην Ελλαδα τι κανουν? Πρώτα αυτοί να φάνε την καζούρα και μετά οι Γερμανοί. Ας αρχίσουμε τα e-mail διαμαρτυρίας πρώτα από τους Έλληνες…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επισκεπτόμενος λοιπόν κάποιος, ιθαγενής, την ιστοσελίδα της BMW (http://www.bmw.com/) και πλοηγούμενος στον ιδιαίτερο διαδικτυακό τόπο για να «κατασκευάσει» το δικό του αυτοκίνητο των ονείρων, διαπιστώνει το τραγικό! Για την BMW δεν υπάρχει Ελλάδα, υπάρχει όμως η "Μακεδονία"!!!
    http://www.bmw.com
    http://kostasxan.blogspot.com/2009/02/bmw.html
    Θεωρώ ντροπή μου που είμαι κάτοχος μιας BMW , και προπαντός ότι δεν είμαι ιθαγενείς.
    Αν εσείς δεν ντρέπεστε για την κατάντια σας, ( όχι μόνο γιατί δεν ‘υπάρχουμε’ σαν χώρα για την BMW, αλλά και γιατί η FYROM αναφέρετε σαν ‘Μακεδονία’ στην BMW,) είμαστε υποχρεωμένοι να σας καταγγείλουμε στον Ελληνικό λαό και τους φίλους της BMW.

    Ταρακουλας Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΟΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΓΑΝ.... ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ!!

    ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ BMW
    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2009/02/bmw.html

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2009/02/blog-post_14.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]