Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πιέζονται οι αερογραμμές των Σκοπίων να αλλάξουν όνομα

Τους κόβουν κυριολεκτικά τον αέρα!

Κίνηση ΜΑΤ στους τζαμπατζήδες Σκοπιανούς


Χρωστάνε χρήματα και προσπαθούν

να ρίξουν στο φταίξιμο στην Ελλάδα!

Την αλλαγή του ονόματος του εθνικού αερομεταφορέα των Σκοπίων υπό το όνομα «Μακεδονικές Αερογραμμές», ζητά ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την ασφάλεια των αερομεταφορών EUROCONTROL, σύμφωνα με δημοσιεύματα σκοπιανών και άλλων βαλκανικών μέσων ενημέρωσης.
Η αλλαγή του ονόματος τίθεται, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρονται, ως προϋπόθεση για την έναρξη των διαπραγματεύσεων για την επιστροφή του χρέους της MAT προς τον ευρωπαϊκό οργανισμό.

Η πίεση να γίνει αλλαγή στο όνομα έχει γίνει μόνο από το τηλέφωνο, όπως ανέφερε ο Zlatko Petrovski, πρόεδρος της MAT στην εφημερίδα Vreme, εξηγώντας το γιατί η εταιρεία δεν μπορεί να υποβάλει μήνυση. Επιπρόσθετα η ηγεσία των σκοπιανών αερογραμμών επιρρίπτουν τις ευθύνες για την πίεση που ασκείται από την EUROCONTROL, «στις ενέργειες του ισχυρού ελληνικού λόμπυ».
Η MAT, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, σκοπεύει να ενημερώσει το Υπουργείο Εξωτερικών, ζητώντας την στήριξή του για την επίλυση του θέματος. Από την άλλη, η EUROCONTROL απαγόρευσε στις αερογραμμές των Σκοπίων να διενεργούν πτήσεις στην Γερμανία και Ιταλία τον Δεκέμβριο 2008, εξαιτίας του χρέους που έχει προς τον οργανισμό.
Το αστείο του πράγματος είναι πως ενώ χρωστάνε χρήματα, λένε πως σκέφτηκαν να κάνουν και μήνυση, αλλά δεν μπορούν επειδή τους ειδοποίησαν τηλεφωνικά και όχι εγγράφως!!! Δεν έχουν καταλάβει, πως "ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται" και τώρα που έχουν αρχίσει αργά αλλά σταθερά οι Ευρωπαίοι να καταλαβαίνουν πως έχουν να κάνουν με ένα κράτος στο οποίο η απάτη οδηγεί σε πολύ υψηλές θέσεις (κάποιοι λένε μέχρι και την πρωθυπουργία), θα αρχίσουν να νιώθουν τις πραγματικές πιέσεις των Ευρωπαίων...
Κατά τα άλλα, φταίει το Ελληνικό λόμπι, το οποίο δυστυχώς για την Ελλάδα, είναι ανύπαρκτο στα Ευρωπαϊκά φόρα...



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]