Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προσλήψεις και παπάρια μάντολες…

Βαρέθηκα πια αυτή την πιπίλα

Αγανακτισμένος είμαι. Ένας αγανακτισμένος πολίτης και τίποτε άλλο. Χρόνια τώρα, διαβάζω ότι η Νέα Δημοκρατία βάζει από το παράθυρο, από τις πόρτες, από «τρύπες» και από όπου βρει, τα «δικά της παιδιά», τους δικούς της ανθρώπους, σε θέσεις στο δημόσιο!!!
Λάθος μου μεγάλο, που δεν κάθισα να κρατήσω όλα τα δημοσιεύματα, όλες τις δηλώσεις των υπερήφανων αντιπολιτευόμενων κομμάτων, προεξάρχουσας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όλα εκείνα τέλος πάντων, που δήλωναν αριθμητικά τις προσλήψεις που κάνει η Νέα Δημοκρατία σαν κυβέρνηση.

Αλλά, με την ασθενή μου μνήμη, έκανα έναν υπολογισμό και βγαίνουν περίπου στο 1 εκατομμύριο προσληφθέντες!!! Απόρησα και με τον εαυτό μου!!!
Ρε είναι δυνατόν, αναρωτήθηκα… Και πού είναι όλοι αυτοί;
Τα νοσοκομεία δεν έχουν προσωπικό και μάλιστα σε όλες τις κατηγορίες των εργαζόμενων…
Η αστυνομία δεν έχει προσωπικό…
Οι δημόσιες υπηρεσίες δηλώνουν πως δεν μπορούν να εργαστούν σωστά λόγω έλλειψης προσωπικού. Τις δηλώσεις μάλιστα τις κάνουν συνδικαλιστές όλων των παρατάξεων του δημοσίου.
Οι Οργανισμοί δεν έχουν προσωπικό…
Συμπέρασμα; Από παντού λείπει το προσωπικό!!!
Τι γίνεται εδώ; Και πού πήγαν όλοι αυτοί που προσλήφθηκαν;
Η απάντηση είναι μία: Παπαριές!!!
Και μάλιστα πολύ μεγάλες…
Γιατί το λέω αυτό;
Επειδή Νέα Δημοκρατία ψηφίζω και συνεχίζω να είμαι άνεργος επί 10 συνεχόμενα χρόνια!!! Με απλά μαθηματικά έπρεπε να με φωνάξουν (και όχι να ζητήσω να εργαστώ) στο Δημόσιο, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο…
Εκτός και αν η Νέα Δημοκρατία βάζει από το παράθυρο ψηφοφόρους άλλων κομμάτων!!!
Το έργο αυτό μάλλον παίζει και έχει και δράκο ή μάλλον δράκους πολλούς…
Γιώργος
Υ.Γ.: Εκτός και εάν λένε όσα λένε απλά για να τα λένε ή τα ανακοινώνουν για να κρύβουν την εξαγορά των ψηφοφόρων τους! Λέτε;


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Έχεις δίκιο στο ότι η ΝΔ δεν φρόντισε τα παιδιά της εξ ου και το κάτω από 30% ποσοστό της στις δημοσκοπήσεις. Πρόκειται για κόμμα ανικάνων ηλιθίων που ούτε τα απλά πράγματα δεν μπορούν να καταλάβουν. Ενώ το ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ πιο επαγγελματικό σε αυτές τις υποθέσεις.
    Μιν νομίζεις οτι το "Βατοπαίδι" ή τα "ομόλογα" ή κάποιο άλλο σκανδαλο έχει ρίξει τα ποσοστά της ΝΔ. Ε'ιναι αυτό ακριβώς που είπες. Δεν διορίζουν δικούς των. Αυτο φταίει και γι αυτό δεν θα βγούν ξανά.
    Εκείνο όμως που με λυπεί αφάνταστα είναι η επιτυχής επιρροή του Αμερικάνου στην πολιτική μας. Τι εννοώ? Άν δεν βγει το δεξιό φίλο Αμερικανικό κόμμα της ΝΔ θα βγεί το δεξιό φίλο Αμερικανικό κόμμα του ΠΑΣΟΚ.
    Και εμείς χαιρόμαστε που εμείς οι Έλληνες είμαστε τόσο "έξυπνοι" και όχι "Αμερικανάκια."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]