Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αποδείχθηκε! Η Ουκρανία έκλεψε όλο το φυσικό αέριο για αμερικανικά συμφέροντα!!!

Ο Πούτιν κατηγορεί την Ουάσιγκτον

Συνταρακτικές οι ειδήσεις σε ανταπόκριση του δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου (από το ραδιόφωνο της ΝΕΤ) από τη Μόσχα!!! Η Ουκρανία έκλεψε τεράστιες ποσότητες ρωσικού φυσικού αερίου και άφησε την Ευρώπη χωρίς ενέργεια.
Ραγδαίες οι εξελίξεις, όπως μας μεταφέρονται μέσα από το ραδιόφωνο της ΝΕΤ:
Ερώτηση από ΝΕΤ: Αιμίλιε το αέριο διοχετεύεται κανονικά στην Ευρώπη, άνοιξε τις στρόφιγγες η Gazprom.
Λιάτσος: Και ποιός σας είπε ότι διοχετεύεται κανονικά; Η Ρωσία, όπως διεπίστωσαν οι παρατηρητές, στέλνει κανονικά το αέριο, από το οποίο όμως δεν φτάνει στην Σλοβενία ούτε σταγόνα!

ΝΕΤ: Τί συμβαίνει;
Λιάτσος: Για να καταλάβετε, οι αγωγοί για να δουλέψουν πρέπει να έχουν μέσα αποθηκευμένες τεράστιες ποσότητες γκαζιού. Ενώ όμως η Ρωσία όταν άρχισε η τροφοδοσία κάλυψε αυτές τις απαιτούμενες ποσότητες, γεμίζοντας τις σχετικές αποθήκες, τώρα δεν υπάρχει!!!
Και το έχει κλέψει η Ουκρανία, όπως διεπίστωσαν έκπληκτοι οι Ευρωπαίοι παρατηρητές, με αποτέλεσμα η Ουκρανία να εκτεθεί ανεπανόρθωτα παγκοσμίως.
Η Ευρώπη κατάλαβε την κλεψιά και πως δεν είναι η Ρωσία που κλέβει και γι αυτό ετοιμάζουν αγωγό μέσω της Βαλτικής που θα φθάνει το αέριο στην Δανία και από εκεί σε ολόκληρη την Ευρώπη...
Για να καταλάβετε το μέγεθος της απάτης, από την Ουκρανία περνάνε 5 αγωγοί οι οποίοι απαιτούν αποθηκευμένο αέριο 20 δισ κυβικά ο καθένας!!!
Καταλαβαίνετε ότι όλοι κατάλαβαν το παιχνίδι της Ουκρανίας και αυτή την στιγμή που μιλάμε προσήλθε στα γραφεία της Gazprom ο ίδιος ο Πούτιν και βρίσκονται εκεί πάνω από 1.000 δημοσιογράφοι!!!
Ο ίδιος ο Πούτιν κατηγόρησε ευθέως την Ουάσινγκτον γι αυτό και μάλλον έχει δίκιο διότι το Ουκρανικό κονσόρτιουμ εκμετάλλευσης των αγωγών έχει και αμερικανούς μέσα, οι οποίοι δεσμεύοντας δια της κλοπής τις αποθηκευμένες ποσότητες είπαν στο δίδυμο Γιουσένκο - Τιμοσένκο ότι έτσι θα εκθέσουμε την Ρωσία, αλλά εκτέθηκαν οι ίδιοι στην διαμάχη τους για τα κέρδη των αγωγών τα οποία είναι τεράστια...
Έτσι σήμερα το απόγευμα είχαμε εξελίξεις στην Ουκρανία. Η αντιπολίτευση και άλλοι υπέβαλλαν πρόταση μομφής κατά του προέδρου Γιουσένκο και ζητούν και παραίτηση της Τιμοσένκο διότι γελοιοποίησαν παγκοσμίως την Ουκρανία.
Οι εξελίξεις πιθανόν να είναι ραγδαίες, διότι η αντιπολίτευση βγάζει πολλά άπλυτα στην φόρα για το δίδυμο και κυρίως για τον πρόεδρο Γιουσένκο, λέγοντας μάλιστα ότι στην σημερινή σύσκεψη της Naftgaz (Ουκρανική εταιρεία εκμετάλλευσης των αγωγών) οι περισσότεροι μιλούσαν Αγγλικά...
Οπότε, η κατηγορία Πούτιν ευσταθεί...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]