Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ίσες αποστάσεις κρατάει ο Μπάκι Μουν στο Κυπριακό


Μήπως έχει ξεχάσει ότι έγινε εισβολή;

Περίεργη στάση κρατάει στο θέμα του Κυπριακού ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Μπάκι Μουν και έχει δημιουργήσει ένα κλίμα αμφισβήτησης γύρω από το πρόσωπό του. Περιέργως, αποδέχεται πολλά σημεία των θέσεων Ταλάτ, ξεχνώντας πως οι Τούρκοι είναι αυτοί που έκαναν εισβολή στην Κύπρο και κατέλαβαν ένα πολύ μεγάλο μέρος του νησιού.
Ξεχνά επίσης ο Νοτιοκορεάτης γενικός γραμματέας του ΟΗΕ πως έχουν εκδοθεί καταδικαστικά ψηφίσματα από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών για την στρατιωτική κατοχή από τους Τούρκους και πως αυτά τα ψηφίσματα συνεχίζουν να έχουν ισχύ.

Ο καλός, κατά τα άλλα Μπάκι Μουν, όταν η Βόρεια Κορέα κατείχε τμήμα της Νότιας Κορέας, διαμαρτύρονταν για την κατοχή αυτή και επιζητούσε την παρέμβαση των μεγάλων δυνάμεων και ιδιαίτερα του ΟΗΕ, προκειμένου να σταματήσει αυτή η παρανομία!!!
Πολύ εύκολα ξεχνάει, όταν πρόκειται για άλλους, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ και ακόμη πιο εύκολα συγχέει τον θύτη με το θύμα και φθάνει στο σημείο να του εξισώνει, δίνοντας την δυνατότητα στις δυνάμεις κατοχής να απαιτούν να νομιμοποιηθεί μεγάλο μέρος (αν όχι ολόκληρο) των καταπατήσεων και των εγκλημάτων που έχουν διαπράξει κατά του Κυπριακού λαού και εις βάρος κάθε έννοιας διεθνούς δικαίου!!!
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]