Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλληλεγγύη στα φυλακισμένα παληκάρια των Εξαρχείων


Λευτεριά στους αγωνιστές

αναρχικούς του IndyMedia


Το Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Κώλου (Τα Εννιάμερα) επιθυμεί να διατρανώσει την αμέριστη συμπαράσταση του στα παληκάρια, τους άντρακλες και τις κοράκλες, στους μαχητές των ευγενών ιδανικών του Αναρχισμού, στους γίγαντες της διανόησης, στα παιδιά του ελληνικού ιντυμίντια (athens.indymedia.org). Θέλοντας και εμείς να συμβάλλουμε, με τις μικρές μας δυνάμεις, στο έργο τους, ενώνουμε τη φωνή μας γιά την ΑΜΕΣΗ αποφυλάκιση των πέντε επαναστατών συντρόφων που κρατούνται στις φυλακές Κορυδαλλού και Διαβατών αδίκως από τη φασιστική και εθνικιστική Ελληνική Αστυνομία:
- Μπάμπης ο Σουγιάς
- Τζάκος ο αντεροβγάλτης
- Δημήτρης Μαχαιροδημήτρης
- Ιωάννης-Ιωσήφ Μολώτοφ
- Πέτρος Σπασοβιτρίνας


Καλούμε τις ελληνικές αρχές να αποφυλακίσουν άμεσα (τώρα!) τους παραπάνω πέντε συντρόφους του Indymedia, οι οποίοι δεν έκαναν τίποτε παραπάνω από το καθήκον τους.
Παληκάρια, ελεύθερα πνεύματα, καμάρια των γονιών σας, το Παρατηρητήριο είναι μαζί σας.
Πρέπει δε να προσθέσουμε την επιτακτική ανάγκη της αποφυλάκισης των εν λόγω μαρτύρων της φασίζουσας κυβέρνησης, επειδή οι εορτασμοί για το Πολυτεχνείο έχουν ήδη αρχίσει αλλά δεν είναι δυνατόν να συνεχισθούν και να ολοκληρωθούν με τις "τιμές" που τους αναλογούν εάν λείπουν από τις δραστηριότητες των μελών του IndyMedia τα εν λόγω φυλακισμένα στελέχη!!!
Η αναρχία απαιτεί τους αγωνιστές στους αγώνες.
  • Δεν είναι δυνατόν να περισσέψουν μπουκάλια μολότωφ που κατασκευάστηκαν ειδικά για τους φυλακισμένους μαχητές.
  • Δεν είναι δυνατόν τα γλυτώσουν βιτρίνες και αμάξια επειδή το πλήθος των αγωνιζόμενων αναρχοαυτόνομων θα είναι ελλειπές.
  • Δεν είναι δυνατόν να στερήσουμε τους φυλακισμένους αυτούς από την ευχαρίστηση της σύγκρουσης με τα όργανα του κράτους και της ικανοποίησης του τραυματισμού περαστικών.
  • Δεν είναι δυνατόν να συνεχισθεί ο εγκλεισμός αυτών των άμεμπτων αναρχικών, όταν Καρβέλας και Πάνια με μία έφεση αφόδευσαν στην κοινή λογική και την δικαιοσύνη.
Απαιτούμε εδώ και τώρα
την απελευθέρωση των συντρόφων αγωνιστών και καταστροφέων των πάντων, ειδάλλως θα προχωρήσουμε σε απεργία απραξίας με σοβαρούς κινδύνους να μην σημειωθεί κανένα επεισόδιο κατά την διάρκεια του εορτασμού του Πολυτεχνείου και να χαθεί έτσι ο θεσμός που με τόσο κόπο, βενζίνη, μπουκάλια και γκαζάκια έχει χτιστεί...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]