Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε μεγάλο κίνδυνο η Κύπρος - Η Ντόρα δηλώνει στήριξη στον Χριστόφια


"Τακτοποίησε" το Σκοπιανό και

τώρα παίρνει σειρά το Κυπριακό!!!


«Η 15η Νοεμβρίου του 1983 είναι μία μαύρη επέτειος, όχι μόνο για την Κύπρο και την Ελλάδα, αλλά για όλους εκείνους που πιστεύουν και σέβονται τη διεθνή νομιμότητα.
Το Κυπριακό παραμένει διεθνές ζήτημα ξένης παράνομης κατοχής εδάφους, ανεξάρτητου κράτους-μέλους της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης», υπογραμμίζει το ΥΠΕΞ σε ανακοίνωσή του για την επέτειο της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους.

«Η πριν 25 χρόνια, ανακήρυξη του ψευδοκράτους στο κατεχόμενο από τον τουρκικό στρατό τμήμα της Κύπρου, ήταν και παραμένει μία προκλητικά παράνομη πράξη καταπάτησης θεμελιωδών κανόνων και αρχών του διεθνούς δικαίου.
Η απαράδεκτη αυτή κατάσταση πρέπει να τερματισθεί. Αυτός είναι ο σκοπός των εξελισσόμενων αυτήν την περίοδο διαπραγματεύσεων», επισημαίνει το υπουργείο Εξωτερικών και καταλήγει:
«Η Ελλάδα στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τις επίπονες προσπάθειες του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Χριστόφια, ώστε να αποκατασταθεί το δίκαιο και να γίνει πραγματικότητα η επανένωση της Κύπρου στην οποία ελληνοκύπριοι και τουρκοκύπριοι θα μπορούν να απολαμβάνουν τα αγαθά της ασφάλειας και της ευημερίας που συνεπάγεται η συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]