Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το τελευταίο ανέκδοτο: Το κράτος εγγυάται τις συντάξεις των πολιτών!


Να το υπογράψουν...

και τους πιστεύουμε μετά!


Διάβασα την είδηση και χάρηκα πραγματικά. Τώρα μπορώ να νιώθω πλήρη βεβαιότητα πως όταν θα γίνω 70 χρονών, δηλαδή μετά από 26 συναπτά έτη, το κράτος αυτό θα υπάρχει, θα είναι κραταιό και εύρωστο οικονομικά και θα είναι σε θέση να μου πληρώσει τη σύνταξή μου στο ακέραιο!!!
Επειδή όμως, πολλοί πρωθυπουργοί, υπουργοί, γραμματείς και φαρισαίοι μας υποσχέθηκαν διάφορα (που δεν τα τήρησαν) και νιώθω λίγο προβληματισμένος με τη σύνταξή μου, ακούγοντας τον (σημερινό) πρωθυπουργό της χώρας να εγγυάται τις συντάξεις όλων μας, θα ήθελα στην δική μου περίπτωση να το υπογράψει για να αισθάνομαι απολύτως βέβαιος για την εγκυρότητα των διαβεβαιώσεών του.

Φυσικά σέβομαι το κύρος του και φυσικά αποκλείω την περίπτωση να ψεύδεται απέναντι σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό… Αλλά, υπάρχει ένα αλλά… Αν δεν υπογράψει τα λεγόμενά του, τότε δεν ισχύει τίποτε!!!
Μπορείτε κύριε πρωθυπουργέ να υπογράψετε πως αυτά που λέτε ισχύουν; Αν όχι, τότε σταματήστε να τα λέτε ή όταν μιλάτε για τέτοιου είδους θέματα (βλέπετε δεν είμαι κακός για να το γενικεύω), τότε να ξεκαθαρίζετε πως απευθύνεστε στους Πακιστανούς, στους Αφγανούς, στους Ιρακινούς, τους Ιρανούς, τους Αλβανούς, τους Γεωργιανούς και όλο αυτό το συνοθύλευμα με το οποίο έχετε φροντίσει εσείς (αλλά και οι προηγούμενοι από εσάς) να φορτώσετε τα ασφαλιστικά ταμεία και τους κόπους των Ελλήνων εργαζομένων.
Σταματήστε να μας εμπαίζετε και φροντίστε να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις του Ελληνικού λαού, τόσο στην οικονομία όσο και στην ασφάλεια (εσωτερική και εξωτερική). Αυτός είναι ο ρόλος σας και τίποτε άλλο. Είστε όλοι εσείς, οι κυβερνώντες υπεύθυνοι για την κατάντια στην οποία έχει περιπέσει η Ελλάδα και την καταισχύνη στην οποία έχετε βυθίσει την αξιοπρέπεια της χώρας, όταν σιωπηρά δέχεστε καταιγισμούς προσβολών και δεν τολμάτε να αρθρώσετε λόγο και το τοποθετήσετε, όλους αυτούς που ερίζουν για φασαρίες, στη θέση τους.
Και εν πάση περιπτώσει, εάν δεν είστε σε θέση να το πραγματοποιήσετε, μπορείτε να αποχωρήσετε, αφήνοντας ικανότερους (εάν υπάρχουν) να διαχειρισθούν τα σοβαρά εθνικά θέματα (μεταξύ των οποίων και η αξιοπρέπεια των Ελλήνων συνταξιούχων) καλύτερα από εσάς. Και γράφω καλύτερα, επειδή χειρότερα δεν γίνεται... Πιάσατε πάτο και δεν έχετε καν την διάθεση να σκαρφαλώσετε, να προσπαθήσετε και να τολμήσετε να επαναφέρετε όλα αυτά τα οποία χάθηκαν στις ημέρες σας.
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]