Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Λαζόπουλος γιατί δεν κάνει την εκπομπή του;


Γίνανε λίγα τα λεφτά Λάκη;


Πολλά ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για τον γνωστό μας Λάκη Λαζόπουλο και την απουσία του από το τηλεοπτικό πλατό! Άλλα καλά και άλλα άσχημα. Η αλήθεια είναι άγνωστη, αλλά όσο ο Λάκης δεν κάνει την εκπομπή του, τόσο θα φουντώνουν τα σχόλια για την μη χρηματική ικανοποίησή του από τους Γερμανούς που αγόρασαν πρόσφατα τον τηλεοπτικό σταθμό που παρουσιαζόταν το «Αλ Τσαντίρι».
Πάντως, ο ηθοποιός που τόσο αγαπάει ο λαός, δεν δίνει καμία απάντηση σε όσους τον λατρεύουν. Φαίνεται πως η λατρεία δεν είναι αμφίδρομη και προτιμά να κρατάει κλειστό το στόμα του.

Αλήθεια, πόσα άραγε θέλει για να συνεχίσει την προπαγάνδα του μέσω Alpha; Και λέω προπαγάνδα, επειδή ουσιαστικά προπαγάνδα κάνει ο Λάκης. Χειρίστου είδους μάλιστα, εκμεταλλευόμενος τα μίση και τα πάθη, τα τηλεοπτικά λάθη και τις αγωνίες και τους φόβους των Ελλήνων πολιτών.
Και φυσικά, κανείς δεν υπάρχει που να ισχυριστεί πως η προπαγάνδα γίνεται δωρεάν!!!
Κωνσταντίνος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Αφου δεν ξερεις το τι πραγματικα παιζει...γιατι γραφει μαλακιουλες...;;;Ο Λακης εχει βγει και εχει απαντησει στον Ε.Τ αλλα μαλλον δεν το ειδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η απόσταση της απάντησης του Λάκη από την πραγματικότητα είναι δεδομένη. Η μόνη πραγματικότητα που του είναι ορατή είναι αυτή του €, α ξέχασα, και του Τσίπρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]