Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επίθεση με μολότωφ στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη!


Προβοκάτσια ή βλακεία;


Επίθεση με μολότοφ από αγνώστους δέχθηκε, γύρω στις 10.30 το βράδυ, το φυλάκιο που βρίσκεται έξω από το Τουρκικό Προξενείο στην οδό Αγίου Δημητρίου. Από τη φωτιά προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημίες χωρίς ευτυχώς να κινδυνέψει κανείς.
Οι άγνωστοι προξένησαν επίσης ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα προτού εξαφανιστούν.
Στο κλίμα έντασης, που προσπαθούν να δημιουργήσουν οι Τούρκοι, με την Ελλάδα, μετά τις αιτιάσεις τους για δήθεν παρενόχληση δύο τουρκικών σκαφών από το Ελληνικό Λιμενικό, έρχεται αυτή η "επίθεση" να "ανεβάσει το θερμόμετρο" και να δημιουργήσει πλήθος ερωτηματικών σχετικά με την σκοπιμότητά της.
Είναι άραγε απλώς ηλίθιοι αυτοί που έριξαν τις μολότωφ ή απλά ενήργησαν προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις και "κλίμα", κυρίως στο εσωτερικό της Τουρκίας; Δυστυχώς, θεωρείται απολύτως βέβαιο πως η ενέργεια ανήκει στην κατηγορία των προβοκατόρικων ενεργειών και αποδεικνύει την απελπισία της Άγκυρας για τα πλείστα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει στο εσωτερικό της (οικονομία, Κούρδοι).
Ας ελπίσουμε πως οι υπηρεσίες ασφάλειας γνωρίζουν και είναι σε θέση να συλλάβουν τους δράστες και να αποσπάσουν όσες πληροφορίες χρειάζονται.
Ας ελπίσουμε...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]