Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γκρούεφσκι: Ο κομπάρσος στο θέατρο σκιών της Ράις (οι πρωταγωνιστές είναι αλλού…)

Απομόνωσε τα Σκόπια και τώρα θέλει

να μοιραστούνε όλοι τις ευθύνες


Την Δευτέρα, λίγο πριν την συνάντηση της Τρίτης του κ. Νίμιτς στη Νέα Υόρκη με τους αντιπροσώπους της Ελλάδας και των Σκοπίων, ο κ. Γκρούεφσκι αποφάσισε να συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών όλων των κομμάτων της ΠΓΔΜ προκειμένου να συζητήσουν τις εξελίξεις και την γραμμή που θα πρέπει να ακολουθήσουν από εδώ και πέρα.
Αφού πρώτα κατάφερε με την αδιάλλακτη πολιτική του να οδηγήσει τα Σκόπια σε πλήρες διπλωματικό αδιέξοδο, αφού επεδίωξε και τελικά κατάφερε να αποδώσει τις ευθύνες στον Τσερβένκοφσκι για «κακό χειρισμό» στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ, τώρα επιδιώκει να μετατρέψει, μέσω δημοκρατικών διαδικασιών, τα αποτελέσματα της προσωπικής του αδιαλλαξίας σε ευθύνες όλων των πολιτικών κομμάτων της χώρας…!!!

Το ζήτημα της απόφασης των πολιτικών αρχηγών όλων των κομμάτων της ΠΓΔΜ δεν είναι καθόλου εύκολο. Η παγίδα που έχει στήσει ο Γκρούεφσκι για να τους φορτώσει τα δικά του λάθη δεν τους αφήνει περιθώρια να κινηθούν προς οποιαδήποτε λύση, γιατί απλά δεν υπάρχουν πλέον λύσεις.
Κανείς όμως δεν μπορεί να αποκλείσει την περίπτωση της «διπλής ονομασίας», μιάς και ο Γκρούεφσκι επιμένει τόσο πολύ σε αυτήν…
Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο πραγματικότητα, απαιτείται να αλλάξει άρδην η πρόταση Νίμιτς και να εκπέσει κάθε Ελληνικό επιχείρημα και θέση, στέλνοντας αυτόματα στα σπίτια τους όλους τους διπλωματικούς υπαλλήλους, αλλά και όλους τους πολιτικούς που έχουν ασχοληθεί με το πρόβλημα που ακούει στο όνομα ΠΓΔΜ.
Από πολιτικής απόψεως ο πρωθυπουργός των Σκοπίων πράττει καλώς, αφού επιδιώκει να αποφύγει το βάρος των ευθυνών της κακής διαχείρισης και των κακών υπηρεσιών του προς την ίδια του τη χώρα, διαμοιράζοντάς το, αλλά ταυτόχρονα αναδεικνύεται και ο μοναδικός σωτήρας του τόπου που σεβόμενος τη δημοκρατία αγωνίζεται για το μέγιστο καλό μαζί με όλους τους συμπατριώτες του!!!
Σε εμάς πλέον απομένει να δούμε πως θα τελειώσει το συγκεκριμένο θέμα και σαν θεατές μίας τρελής πολιτικής φαρσοκωμωδίας να παρακολουθήσουμε τους τίτλους του τέλους…
Κωνσταντίνος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]