Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΥΠΕΞ: Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας δεν οφελεί τον κ. Γκρούεφσκι


Ο Γκρούεφσκι στερείται σοβαρότητας


«Οι χθεσινές δηλώσεις του κυρίου Γκρούεφσκι στερούνται για άλλη μια φορά σοβαρότητας», δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών κ. Γ. Κουμουτσάκος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ.

«Η συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας, η καλλιέργεια της μισαλλοδοξίας με ανυπόστατους ισχυρισμούς και εθνικιστικές κορώνες, αποκαλύπτουν σε όλη τη διεθνή κοινότητα τις πραγματικές προθέσεις του κυρίου Γκρούεφσκι και υπονομεύουν την προσπάθεια για εξεύρεση κοινά αποδεκτής λύσης στο πλαίσιο του ΟΗΕ. Η ελληνική κυβέρνηση δεν πρόκειται να τον παρακολουθήσει στον ολισθηρό δρόμο που ο ίδιος έχει επιλέξει», πρόσθεσε ο κ. Κουμουτσάκος.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]