Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η εκδίκηση του State Department


Ωθούν τον Καραμανλή στα άκρα


Μετά την «απόφαση» του Νίκολα Γκρούεφσκι να μετατεθεί το θέμα της ονομασίας σε επίπεδο αρχηγών κυβερνήσεων, είναι απολύτως βέβαιο πως ο Κ. Καραμανλής είναι υποχρεωμένος να αποφασίσει ενώπιον του Ελληνικού λαού αν θα κρατήσει την στάση του Βουκουρεστίου ή θα εμφανισθεί ηπιότερος και θα αποδεχθεί τελικά την μειωτική για την χώρα μας πρόταση του Νίμιτς…

Εάν αποφασίσει να συγκρουστεί με τα αμερικανικά συμφέροντα, τότε βέβαιο πρέπει να θεωρείται πως θα έχει να αντιμετωπίσει μία σοβαρή ενδοκυβερνητική αναστάτωση η οποία θα εκφραστεί αρχικά με την «δυσαρέσκεια» της κας Μπακογιάννη, την οποία και θα πρέπει να διαγράψει άμεσα από το κόμμα για να διατηρήσει την αίγλη του ως πρωθυπουργός, διαγράφοντας αρκετούς βουλευτές εάν χρειαστεί.
Αυτό όμως θα του «κοστίσει» πολιτικά και θα πρέπει πλέον να αντιμετωπίσει δύο μέτωπα:
  • Στο εσωτερικό, από τους ελεγχόμενους βουλευτές από την κα Μπακογιάννη
  • Στο εξωτερικό από τους φίλους της κας Μπακογιάννη που θέλουν να την στηρίξουν και να την προωθήσουν στο ανώτερο πολιτικό αξίωμα της πρωθυπουργίας.
Πέρα από αυτά, ο κ. Καραμανλής είναι πλέον στριμωγμένος και ελέω απαιτήσεων Γκρούεφσκι και αυτών που τον πριμοδοτούν και κρύβονται από πίσω του, πρέπει να τοποθετηθεί απέναντι στην αλαζονεία.
Οι επιλογές είναι καθαρά δικές του, όμως το χρέος προς τον τόπο και τον Ελληνικό λαό γέρνουν την πλάστιγγα υπέρ της επανάληψης ενός νέου «όχι» και μίας αντίδρασης που θα αυξήσει το κύμα των πιέσεων του Λευκού Οίκου μέσω του State Department…
Κωνσταντίνος

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]