Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πολιτική παρέμβαση επιχειρούν οι ΗΠΑ μέσα στη Ρωσία


Ο Γκορμπατσόφ με Ρώσο επιχειρηματία

επιχειρούν δημιουργία νέου κόμματος


Ο πρώην ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον ρώσο μεγιστάνα Αλεξάντερ Λεμπέντεφ για τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού κόμματος, ανεξάρτητου από το Κρεμλίνο, ανακοίνωσε σήμερα ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας.

Ο 77χρονος Γκορμπατσόφ, στον οποίο είχε απονεμηθεί το Νόμπελ Ειρήνης το 1992 για την ανοχή του στις ειρηνικές επαναστάσεις που κατέληξαν στην κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού στην Ανατολική Ευρώπη, μολονότι είναι εξαιρετικά δημοφιλής στη Δύση, στη χώρα του είναι ιδιαίτερα αντιπαθής για την ολετήρια πολιτική του, που οδήγησε στον κατακερματισμό της ΕΣΣΔ και προκάλεσε οικονομικό και πολιτικό χάος. Μάλιστα, την τελευταία φορά που διεκδίκησε την προεδρία συγκεντρωσε μόλις το 0,5% των ψήφων.
Στην ιστοσελίδα του, ο Λεμπέντεφ αναφέρει πως ο Γκορμπατσόφ ξεκίνησε τις προετοιμασίες για την ίδρυση ενός νέου κόμματος: «δώσαμε στον λαό μας ελευθερία, αλλά δεν μπορούμε να μάθουμε πώς να τη χρησιμοποιούμε», δήλωσε ο ίδιος, προσθέτοντας πως η προσωρινή ονομασία του κόμματος θα είναι Ανεξάρτητο Δημοκρατικό Κόμμα.
Δεν χρειάζεται βέβαια να γνωρίζει κανείς τις ιδιαίτερες σχέσεις που ανέπτυξε ο κ. Γκορμπατσόφ με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και την στήριξη που πήρε για επιχειρηματικά "ανοίγματα" στις ΗΠΑ, για να καταλήξει στο συμπέρασμα πως για μία ακόμη φορά χρησιμοποιείται για να καταστρέψει, όχι πλέον την Σοβιετική Ένωση αλλά, την Ρωσία και όλα αυτά που κατάφεραν οι Ρώσοι με την απουσία του...
Ο "ιθύνων νους" της σοβιετικής κατάρρευσης επιθυμεί λοιπόν να επιστρέψει στην πολιτική για να προσφέρει και πάλι τις "γνωστές" του υπηρεσίες!!! Μόνο που τώρα, δεν υπάρχει "κενό πολιτικής" αλλά ένας Πούτιν, που αν μη τι άλλο είναι αρκετά έξυπνος προκειμένου να πέσει "θύμα" του κ. Γκορμπατσόφ...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]