Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΗΠΑ - Σκοπιανό: Ο πλήρης εξευτελισμός των Ελλήνων πολιτικών


Ταπείνωση Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ

στη Νέα Υόρκη από τους Αμερικανούς



Θα στριφογυρίζουν από την ΝΤΡΟΠΗ και τον ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ τα κόκαλα του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Αντρέα Παπανδρέου στον τάφο τους! Αντίθετα όλο καμάρι και κρυφά χαμόγελα, θα είναι ο μεγάλος τους αντίπαλος Κ.Μητσοτάκης, βλέποντας την κορούλα του να κάνει ότι θέλει τους απογόνους των αντιπάλων του πατέρα της!
Εκεί στη Νέα Υόρκη, γράφτηκαν οι τελευταίες σελίδες του δράματος…
Το ΥΠΕΞ των ΗΠΑ ήταν όλο χαρά!
Ο φίλος από τα παλιά Νίκολας Μπέρνς, συντόνιζε τις μαριονέτες της Ελλάδας, κάνοντά τες να γονατίζουν στις θρασύτατες και ανιστόρητες απαιτήσεις του αμερικανοτραφή πρωθυπουργού των Σκοπίων Γκρουέφσκι.

Ήταν όλοι τους εκεί…
Και ο Γιωργάκης Παπανδρέου και η Ντόρα Μητσοτάκη και οι εκπρόσωποι του Καραμανλή…
Όλοι πήγαν και υπέβαλαν σεμνά και ταπεινά τα σέβη τους στο ΑΦΕΝΤΙΚΟ.
Οι μόνοι που παρακολουθούν ΑΝΑΥΔΟΙ τις εξελίξεις, είναι οι ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΟΙ συνέλληνες των ΗΠΑ και ειδικότερα εκείνοι της Νέας Υόρκης!!!
(Εδώ στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ασχολούμαστε με τον …ΕΦΡΑΙΜ και την ΜΑΝΤΟΝΑ)
Δείτε με τι ανυπομονησία περιμένει την απάντηση του Γιωργάκη η πρόεδρος της Πανμακεδονικής Αμερικής κυρία Νίνα Γκατζούλη, όταν του υπενθυμίζει ότι ο γερουσιαστής ΟΜΠΑΜΑ έχει αποδεχτεί ΠΛΗΡΩΣ τις ελληνικές θέσεις για το θέμα της ονομασία των Σκοπίων: www.youtube.com/user/CANAgrassroots
Η κυρία Νίνα, σίγουρα θα περίμενε μια διαφορετική απάντηση…
Εισέπραξε όμως, την γνωστή απάντηση των YESMAN!
Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ με την οσφυοκαμπτική τακτική της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και με εκείνη του Γιωργάκη.
Σε περίπτωση που η ΕΛΛΑΔΑ δεχτεί σύνθετη ονομασία με τον ΕΝΔΟΤΙΚΟ γεωγραφικό προσδιορισμό, ένα δεύτερος ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΧΑΣΜΟΣ θα επικρατήσει στην πατρίδα μας και οι πολιτικοί που θα υπογράψουν την εξευτελιστική συνθηκολόγηση, θα υπογράψουν ταυτόχρονα και την προσωπική τους ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ!
Το νέο ΓΟΥΔΙ θα το βρουν ΜΠΡΟΣΤΑ τους.
Οι μόνοι που χαμογελούν με αυτές τις εξελίξεις –μαζί με τον Μητσοτάκη φυσικά- είναι οι ΤΟΥΡΚΟΙ, οι οποίοι περιμένουν από τον ΟΗΕ μετά το πέρας της λύσης για το όνομα των ΣΚΟΠΙΩΝ, να ορίσει ως ειδικό διαμεσολαβητή για το ΚΥΠΡΙΑΚΟ τον πετυχημένο κύριο ….ΝΙΜΙΤΣ!
Και η εκκλησία της Ελλάδας τι κάνει;
Ασχολείται με τον Εφραίμ!
Παναγιώτατε ΑΝΘΙΜΕ, νομίζω ότι έρχεται η ΣΕΙΡΑ σας για να δράσετε ακολουθώντας τον δρόμο του μακαριστού Παντελεήμονα και του μακαριστού Χριστόδουλου!
Ένα ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ με το σύνθημα ‘ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ’ επιβάλλεται από τις δυσάρεστες για το έθνος εξελίξεις.
Ο λαός θα σας ακολουθήσει!
Αναστάσιος Καζαντζίδης
Εκπαιδευτικός-αρθρογράφος
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]