Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τελικά πέφτει η κυβέρνηση Καραμανλή;

Καταστρέφουν αρχεία!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες σε κάποια μεγάλα υπουργεία άρχισε από εχθές το βράδυ η καταστροφή απόρρητων εγγράφων αλλά και η "περισυλλογή" αρχείων μέσα σε πλαστικές σακούλες.
Τί γίνεται τελικά εις τας Αθήνας;
Αποφασίστηκε εν κρυπτώ η πλήρης αδυναμία της κυβέρνησης Καραμανλή και φροντίζουν να κρύψουν τις πομπές τους και ταυτόχρονα να δημιουργήσουν "τα προσωπικά τους αρχεία" για να τα χρησιμοποιήσουν ως αντιπολίτευση; (γνωστή, πάγια και άκρως παράνομη τακτική των κυβερνήσεων εν Ελλάδι)
Καλό είναι να γνωρίζουν και οι Έλληνες πολίτες τι ετοιμάζουν οι "υπεύθυνοι" καρεκλοκένταυροι.
Και σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να μας ανακοίνωναν έστω και την πτήση αναχώρησής τους, προκειμένου να τους ξεπροβοδίσουμε και να βεβαιωθούμε για την απομάκρυνσή τους από το θύμα τους που είναι ο Ελληνικός λαός.




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]