Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο εγκληματίας Σαακασβίλι συνεχίζει να προκαλεί!


Σαακασβίλι: Η Ρωσία «απέτυχε»

να διαιρέσει τους Ευρωπαίους


Η απόφαση της ΕΕ να αναβάλει τις διαπραγματεύσεις για συνεργασία με τη Μόσχα είναι ένα «βήμα πολύ σημαντικό», και η Ρωσία «απέτυχε» να διαιρέσει τους Ευρωπαίους, έκρινε ο πρόεδρος της Γεωργίας Μιχαήλ Σαακασβίλι σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο France 24.

«Η Ευρώπη ήταν πολύ γρήγορη» και υιοθέτησε έναν «τόνο ασυνήθιστα σκληρό», εκτίμησε ο κ. Σαακασβίλι και τόνισε: «Θεωρώ ότι ήταν ένα βήμα πολύ σημαντικό».

«Η Ρωσία δεν κατάφερε να σπάσει αυτήν την ενότητα που υπάρχει στους κόλπους της Ευρώπης», επισήμανε ο κ. Σαακασβίλι.

Οι 27 χώρες της ΕΕ στην έκτακτη σύνοδό τους τη Δευτέρα, αποφάσισαν να παγώσουν τις διαπραγματεύσεις για ενισχυμένη συνεργασία με τη Μόσχα για όσο χρονικό διάστημα τα ρωσικά στρατεύματα θα βρίσκονται στο έδαφος της Γεωργίας και δεν αποχωρούν στις προγενέστερες θέσεις τους.

Ο ασκών χρέη προέδρου στην ΕΕ, Νικολά Σαρκοζί και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μανουέλ Μπαρόζο θα βρίσκονται στην ερχόμενη Δευτέρα στη Μόσχα και στην Τιφλίδα για να διαπραγματευτούν την πλήρη ρωσική αποχώρηση.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]