Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παντελεήμων Μπεζενίτης: Έχει και παράπονο!


1. Δεν τον καθαίρεσαν από Επίσκοπο για την αποδειγμένη μέσα από κασέτες ομοφυλοφιλική του δραστηριότητα, και έχει και παράπονο!
2. Δεν ασχολήθηκε η εκκλησιαστική δικαιοσύνη μαζί του (άλλο σκάνδαλο αυτό) που βρίσκεται για κακούργημα στον Κορυδαλλό, και έχει και παράπονο!
3. Δεν τον έχουν σε απλό κελί αλλά σε εκείνο το χώρο όπου έμενε ο δικτάτορας Παπαδόπουλος, χώρο τον οποίον έχουνε μετατρέψει σε παλάτι σύμφωνα με ρεπορτάζ του κ. Σπίνου, και έχει και παράπονο!

Έστειλε στις 20 Αύγουστου επιστολή στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και του ζητάει: «να καταβληθεί κάθε προσπάθεια όπου δει και προς κάθε αρμόδιο, ώστε να έχω ευνοϊκή απόφαση», για να αποφυλακιστεί, λέει!
«Ταπείνωσις και ευτελισμός καθημερινώς, όχι μόνο της αρχιερατικής αλλά και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, αφήνουν επώδυνες πληγές στην ψυχή μου», λέει! Μπα, τι μας λες, λέω εγώ!

Και συνεχίζει: «Θερμώς παρακαλώ και ικετεύω, Μακαριώτατε, να καταβληθεί κάθε προσπάθεια όπου δει και προς κάθε αρμόδιο, εν όψει μάλιστα και της Συνεδρίας της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου στο τέλος του μηνός, ώστε να έχω ευνοϊκή απόφαση και κατόπιν να εξελιχθούν τα πράγματα κατ’ ευχήν και δικαιοσύνην, διότι έχουν εξαντληθεί τα όρια της υπομονής και της αντοχής μου, εν μέσω περιβάλλοντος, που είναι αδύνατον και να το διανοηθεί κανείς αν δεν το ζήσει»
Τα σχόλια εκ μέρους μας περιττεύουν αυτή την χρονική στιγμή. Αλλά εάν ο κ. Μπεζενίτης ζει το δράμα του, ας αναλογιστεί ο αρχιεπίσκοπος το δράμα που ζουν χιλιάδες ελληνικών οικογενειών για λόγους σοβαροτέρους εκ των προφασιζομένων του κ. Μπεζενίτη.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]