Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το Βήμα σήμερα αναφέρεται σε "Τούρκους της Θράκης" - Άραγε αντιστοιχεί στο "όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω για ένα τάληρο μόνο;..."


Το συγκρότημα ΔΟΛ διαμηνύει


το "όπου γης και πατρίς"

Ώρα να πάτε να κατοικήσετε αλλού αγαπητοί κύριοι

Ομολογία του αρθρογράφου

πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!


Πριν να ολοκληρώσουμε την προηγούμενη ανάρτηση για την δράση των Τούρκων βουλευτών στην Θράκη και τις επιδιώξεις της Τουρκίας, διαβάζουμε σε γνωστό blog (troktiko) τα γραφόμενα στο "Βήμα" για Τούρκους της Θράκης!!!
Καταλαβαίνουμε την Τουρκία και τις επιδιώξεις της, αυτό που αδυνατούμε να κατανοήσουμε είναι οι επιδιώξεις του συγκεκριμένου συγκροτήματος τύπου και τα συμφέροντα που αυτό εκφράζει.
Πού αποσκοπεί άραγε ένα τέτοιο δημοσίευμα;
Ντροπή, όνειδος για τον δημοσιογραφικό κόσμο... Επιτέλους, πρέπει να ενεργοποιηθεί εκείνος ο νόμος που αναφέρει για "δράση κατά των εθνικών συμφερόντων"!!!
Ακολουθεί αναδημοσίευση από το troktiko:

"Διαβάστε άρθρο της εφημερίδας του Λαμπράκη, το "Βήμα".
Σήμερα ο ΔΟΛ θα μας τρελάνει!
Μιλάει για Τούρκους της Θράκης!
Αυτό είναι το ενδιαφέρον τους...

«Εμεινα με την απορία μετά την ανάγνωση των ρεπορτάζ για την παρουσία στο Προεδρικό Μέγαρο της κυρίας Καντίτζα Σανκό, στο πλευρό του κ. Τσίπρα: η δεύτερης γενιάς μετανάστρια με καταγωγή από τη Σιέρα Λεόνε, έχει ελληνική υπηκοότητα; Διότι η «σύγχρονη Ελλάδα» δεν χαρακτηρίζεται μόνο από την παρουσία μεταναστών, όπως σωστά επεσήμανε ο πρόεδρος του Συνασπισμού, αλλά και από τη βαρβαρότητα να αρνείται την υπηκοότητα ακόμη και στα παιδιά τους που γεννιούνται εδώ. Την αποκτούν μόνο αν παντρευτούν Ελληνα ή Ελληνίδα «κατά το γένος».
Ισως είναι υπερβολή να ζητάμε τέτοιες χειρονομίες από κράτος που ως πριν από λίγα χρόνια τη στερούσε από έλληνες πολίτες, Τούρκους της Θράκης, επειδή πήγαιναν να σπουδάσουν στην Τουρκία, αλλά ως πότε θα κυριαρχεί η ρατσιστική αντίληψη ότι η «ελληνικότητα» ενσωματώθηκε κάποτε, μέσω... μυστηριώδους μετάλλαξης, στο DΝΑ του Ομήρου και έκτοτε μεταδίδεται μέσω του Υ χρωματοσώματος των ανδρών και κατά παραχώρησιν και από το Χ των γυναικών;
Η ελληνικότητα συνδιαμορφώνεται κάθε στιγμή από τους μετέχοντες στην ημετέρα κουλτούρα είτε από τη Σιέρα Λεόνε κατάγονται και μένουν στο Μενίδι είτε από τη Σκανδιναβία και εγκαθίστανται στη Ρόδο.
Αν αυτό το επιχείρημα δεν πείθει, αν δεν ενδιαφέρει το ότι οι μετανάστες ταλαιπωρούνται και αυτοί με τα αρχαία ελληνικά στο σχολείο, ότι έλυσαν το «δημογραφικό πρόβλημα» και θα λύσουν και το συνταξιοδοτικό αν ενσωματωθούν στα ασφαλιστικά ταμεία, ας σκεφθούν τουλάχιστον οι «κατά το γένος» φανατικοί ότι θα προστατεύουν την πανταχόθεν απειλουμένη πατρίδα μας υπηρετώντας τη στρατιωτική τους θητεία.»
http://www.tovimadaily.gr/Article.aspx?d=20080726&nid=9304561

Όπως καταλαβαίνετε, κάπου το έχουν χάσει εκεί στο ΔΟΛ ή κάτι προσπαθούν να δημιουργήσουν... Πάντως, έχω αρχίσει να καταλαβαίνω το πως και το γιατί κατάφερε το συγκεκριμένο δημοσιογραφικό συγκρότημα να φτάσει στην κορυφή. Έχει καταφέρει να βιομηχανοποιήσει την "πεομαλαξία" και έτσι καταφέρνει να παράγει απίστευτες ποσότητες "έργου"...
Άντε βρε μπαγάσηδες... σύντομα θα γίνετε και πολυεθνική έτσι όπως το πάτε...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]