Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αλλάζει τώρα τα λόγια του ο Τσετίν Μανατζή και ρίχνει ευθύνες σε άλλους...


Ο μουσουλμάνος βουλευτής

κ.Τσετίν Μανατζή απαντάει...


O μουσουλμάνος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ.Τσετίν Μανατζή με επιστολή του απαντάει στα γεγονότα που περιγράψαμε με το προχθεσινό δημοσίευμα:

"Στις 11/07/08 στο ξενοδοχείο Chris & Eve στην Κομοτηνή, συγκεντρώθηκαν ενεργοί μειονοτικοί πολίτες με αντικείμενο συζήτησης τα προβλήματα της μειονοτικής εκπαίδευσης. Σε αυτή τη συγκέντρωση κλήθηκα να εκφέρω τις απόψεις μου. Ημερήσια εφημερίδα της Ξάνθης στο φύλλο του Σαββάτου 19/7/2008 δημοσιεύει κείμενο το οποίο μέσα από ένα γενικά θολό τοπίο της παρουσίας μου στην παραπάνω συγκέντρωση και του τι είπα (κάτι σαν ρεπορτάζ), παραθέτει δήθεν ρήσεις και δήθεν θέσεις μου. Παραφράζει, διαστρεβλώνει και (μήπως σκόπιμα;) παραποιεί. Συγκεκριμένα, παρουσιάζομαι να δηλώνω ότι «Το μήνυμα μου προς την Τουρκία είναι να έρθει εδώ να μας διεκδικήσει», θέλοντας να με παρουσιάσει ότι δήθεν ζητώ..."
(..για την πολύ ενδιαφέρουσα συνέχεια πατήστε εδώ ).

Η γνώμη ενός κατοίκου της Ξάνθης

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μανατζή, είναι απολύτως βέβαιο πως στηρίζει την πολιτική του ύπαρξη αλλά και το πολιτικό του μέλλον στο μουσουλμανικό στοιχείο του νομού. Είναι επίσης γνωστό ότι το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής επηρεάζει έναν αριθμό (που ολοένα και λιγοστεύει) μουσουλμάνων ψηφοφόρων.

Μετά τα τελευταία γεγονότα και δράσεις του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής ο κ. Μανατζή σαφώς θεώρησε πως έπρεπε να αποδείξει την πίστη του στους ευεργέτες του (Τουρκικό προξενείο Κομοτηνής) κυρίως λόγω της χρονικής συγκυρίας (είναι γνωστό πως σε έκτακτη συγκέντρωση μέσα στο Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής ζητήθηκε να δημιουργηθεί κλίμα απαιτήσεων, θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και γενικότερη συγκέντρωση των μουσουλμάνων γύρω από τους πυρήνες του προξενείου).
Η συνέντευξη του κ. Μανατζή δόθηκε σε εφημερίδα της Ξάνθης που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ και ως εκ τούτου είναι αδιανόητο να θέλησε η τοπική εφημερίδα να "αδειάσει" το ΠΑΣΟΚ σε πανελλήνια κλίμακα γράφοντας ανακρίβειες, όπως τώρα ισχυρίζεται ο μουσουλμάνος βουλευτής.
Το ότι ο κ. Μανατζή παίρνει πίσω αυτά που είπε, απλά αποδεικνύει πως ενήργησε κάτω από ασφυκτική πίεση "ανταποδοτικότητας" και προσπαθεί τώρα να επανέλθει προκειμένου να εξασφαλίσει την πολιτική του ύπαρξη μέσα στο ΠΑΣΟΚ.
Ως εκ τούτου, ο κ. Μανατζή, μουσουλμάνος βουλευτής, αποδεικνύεται πως δεν είναι ικανός να αντιπροσωπεύει με σταθερότητα και σοβαρές πολιτικές θέσεις τους μουσουλμάνους του Νομού Ξάνθης και μάλλον κρίνεται ακατάλληλος για συνέχιση της βουλευτικής του θέσης στην επόμενη βουλή.
Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν οι μουσουλμάνοι βουλευτές πως ψηφοφόροι τους μπορεί να είναι μουσουλμάνοι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και ηλίθιοι και θα συνεχίζουν να ψηφίζουν ανθρώπους που δεν εκπροσωπούν τους ίδιους και τα προβλήματά τους, αλλά αρέσκονται στο να εκπροσωπούν πρωτίστως την τσέπη τους και την κενοδοξία τους μέσα από το Τουρκικό Προξενείο και τις γνωστές θέσεις του.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]