Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διαδήλωση στο κέντρο των Σκοπίων κατά της Ελλάδας εμφανίζουν συγκεκριμένα ΜΜΕ δημιουργώντας απορίες!


Διαδήλωση στα Σκόπια

Η διαδήλωση διοργανώθηκε στον απόηχο της απάντησης του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή στην επιστολή στις αρχές της εβδομάδας του Σκοπιανού ομολόγου του, Νίκολα Γκρούεφσκι, με την οποία ζητούσε την αναγνώριση της μειονότητας.
Οι διοργανωτές υποστηρίζουν ότι ανάμεσα στο πλήθος βρίσκονταν και παλαίμαχοι του ελληνικού εμφυλίου οι οποίοι πολέμησαν με τις δυνάμεις των ανταρτών αλλά, όπως υποστηρίζουν, εξαιρέθηκαν από την αμνηστία που έδωσε το ελληνικό κράτος και επέτρεψε τον επαναπατρισμό πολλών πρώην ανταρτών.
Στην διαδήλωση παρέστη και ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου της ΠΓΔΜ, Τράικο Βελιανόφσκι, ο οποίος απευθυνόμενος στο πλήθος δήλωσε ότι «η εθνική ταυτότητα δεν διαγράφεται με διατάγματα» και πρόσθεσε ότι «είναι καθήκον μας να ανακηρύξουμε τους εαυτούς μας ως Μακεδόνες και μην εγκαταλείψουμε ποτέ την ταυτότητά μας».
Αυτά μεταφέρονται σαν είδηση από συγκεκριμένα Ελληνικά ΜΜΕ, που με την σειρά τους, αναμεταδίδουν άλλα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΜΕ του εξωτερικού. Καλά πληροφορορημένες πηγές αναφέρουν ότι ουδέποτε πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη συγκέντρωση στο κέντρο των Σκοπίων. Συγκέντρωση, αναφέρουν, έγινε σε κάποιο κλειστό γυμναστήριο και δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει πλέον των 2000 Σκοπιανών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειονότητα των συγκεντρωθέντων ήταν υπερήλικες και ελάχιστοι ακραίοι εθνικόφρονες (από τα παιδιά που εκθρέφει η πολιτική Γκρούεφσκι).
Το θέμα της παραπληροφόρησης, εάν υφίσταται, αξίζει να διερευνηθεί και να επέμβει ακόμη ΚΑΙ η Ελληνική Δικαιοσύνη, προκειμένου να σταματήσουν αυτές οι προσπάθειες "κατευθυνόμενης πληροφόρησης" που στοχεύουν στον αποπροσανατολισμό των Ελλήνων πολιτών από την αλήθεια, τα πραγματικά γεγονότα και τα πραγματικά προβλήματα.
Ευελπιστούμε πως η κοινωνία των blogers θα μπορέσει να "διελευκάνει" την συγκεκριμένη "ασάφεια" που δημιουργήθηκε και να μεταφέρει ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]