Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η παγίδα του Ερντογάν και ο εκβιασμός του προς την Ελλάδα

Χαμογελώντας ο Ερντογάν

σιγοτραγουδάει στον Καραμανλή

"στήσου κι έρχομαι..."



Βάλτε με στην Ε.Ε. για να

μην σας κάνω τη Θράκη Κόσοβο


Τα παιχνίδια που παίζονται στη Θράκη και οι επιδιώξεις των «φίλων» Τούρκων, είναι λίγο πολύ γνωστά εδώ και πολύ καιρό. Όπως επίσης γνωστός είναι ο «φόβος» για Κοσοβοποίηση της Ελληνικής Θράκης…

Παρ’ όλα αυτά οι Ελληνικές κυβερνήσεις «ποιούν την νήσσαν» πάντα σε όλα τα θέματα που αφορούν ή πρόκειται να επηρρεάσουν τη ζωή και την ομαλή συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων της Θράκης. Τελευταία όμως, άρχισε να διαφαίνεται (ως πιθανότητα) να αδιαφορούν και για την Ελληνικότητα της Θράκης και για την έκταση της εθνικής κυριαρχίας σε αυτήν!!!

Αλλιώς δεν εξηγείται πως τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα αδιαφορούν οι πολιτικοί μας πλήρως για τα τεκταινόμενα στην Ελληνική Δυτική Θράκη, η οποία έχει γίνει τόπος πολυσύχναστος για «γκρίζους λύκους», «κατασκόπους» και τώρα βουλευτές εκ Τουρκίας!!!

Διαβάζω σε φιλικό blog (Π.Σ. ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΙ) τα εξής:

«Νέα πρόκληση εντός των ελληνικών Συνόρων ετοιμάζουν οι "καλοί μας γείτονες''.
50 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος στην Τουρκία έχουν προγραμματίσει να παραστούν σε γιορτή μουσουλμανικού ιερού αρχές Αυγούστου στο χωριό Κέχρος στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα.
Σκοπιανοί, Τούρκοι, Αλβανοί αλωνίζου
ν στα βόρεια συνορά μας, σα στο σπίτι τους».

Και δικαίως στη συνέχεια αναρωτιέται ο γράφων στο Π.Σ. ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΙ:

Υπάρχει εθνική κυριαρχία στην Μακεδονία και στην Θράκη ή την έχουμε παραχωρήσει;
Ας μας απαντήσει ο κύριος Καραμανλής...


Απάντηση βέβαια δεν περιμένω. Και για να είμαι ακριβής, ακόμη και να δινόταν, δεν μου αρκεί! Έργα θέλω, έργα περιμένω και όχι λόγια!!! Δεν επιθυμώ λοιπόν έργα που θα μείνουν στα λόγια, αλλά λόγια που άμεσα θα γίνουν έργα…

Γιατί, τόσο ο κ. Καραμανλής, όσο και οι υπόλοιποι (Μπακογιάννη, Παυλόπουλος κ.α.) πρέπει να καταλάβουν το «στήσιμο του παιχνιδιού» που γίνεται ακριβώς αυτή τη στιγμή!

Αφού πέρασαν οι «γκρίζοι λύκοι», για να τονώσουν τον εθνικοπατριωτισμό των ολίγων (επί πληρωμής) μουσουλμάνων, θυμίζοντας τη «μητέρα πατρίδα» και ξεσκεπάζοντας όνειρα αλυτρωτισμού, στη συνέχεια ήρθαν οι κατάσκοποι για να μετρήσουν τα αποτελέσματα και να εξάγουν συμπεράσματα και να καλλιεργήσουν το «έδαφος» (ώστε να είναι έτοιμοι είναι οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης) για τους πενήντα (50) Τούρκους βουλευτές που έρχονται τώρα να «αγκαλιάσουν» αυτούς που η Ελληνική Πολιτεία έχει ξεχάσει (βέβαια η Ελληνική Πολιτεία έχει ξεχάσει και τους χριστιανούς της περιοχής, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα…)!!!

Οι εναγκαλισμοί και η τόνωση των σχέσεων Τούρκων παραγόντων, φανατικών ισλαμιστών, κατασκόπων και βουλευτών με τη μουσουλμανική μειονότητα, αυτόματα μετατρέπονται σε λαιμητόμο που απειλεί να «ξεκόψει» την Ελληνική Θράκη από την υπόλοιπη επικράτεια!!!

Ο εκβιασμός του Ερντογάν στήνεται και εν ευθέτω χρόνο θα μετατραπεί σε πραγματικότητα.

«Ή με βάζεις στην Ε.Ε. ή σου τινάζω τη Θράκη στον αέρα».

Ανατριχιάζω και μόνο στη σκέψη ότι τα παιχνίδια αυτά θα γίνουν στις πλάτες ανθρώπων που επιθυμούν να ζήσουν ειρηνικά. Ανατριχιάζω στη σκέψη πως θα οδηγηθούν σε ακραίες καταστάσεις (και στην ουσιαστική εξαφάνισή τους) οι μουσουλμάνοι της Ελληνικής Θράκης, επειδή η Ελληνική Πολιτεία είναι και πάλι απούσα και αφήνει επικίνδυνους Τούρκους να περιδιαβαίνουν ελεύθεροι και ανεμπόδιστοι να προετοιμάζουν το «μεγάλο κόλπο» του Ερντογάν, ξεγελώντας Έλληνες πολίτες προκειμένου να προωθηθούν τα συμφέροντα της Άγκυρας…

Μπορεί να νιώθετε πως διαβάζετε ένα θεότρελο σενάριο υπερβολικής φαντασίας (δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι Τούρκοι έχουνε αποδείξει ιστορικά πως διαθέτουν και φαντασία στο να δημιουργούν σενάρια επιθετικά αλλά διαθέτουν και τόλμη –ιδιαίτερα όταν είναι στριμωγμένοι- για να τα πραγματοποιήσουν), αλλά δυστυχώς οι παραπάνω σκέψεις είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα, εάν για άλλη μία το ελληνικό κράτος κωφεύσει σε εθνικές ανάγκες και προτεραιότητες και εγκαταλείψει ηλιθιωδώς μία ακόμη περιοχή στα χέρια «φίλων» και εχθρών.

Κωνσταντίνος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. «Ή με βάζεις στην Ε.Ε. ή σου τινάζω τη Θράκη στον αέρα».!!!!!

    Σιγα ρε φιλε μην εξαρταται η εισοδος της Τουρκιας στην ΕΕ απο την Ελλαδα..κοψε κατι ...ενταξυ ειπαμε με ρεγουλο τις αναλυσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε οι Ευρωπαίοι επιθυμούν την Τουρκία μέσα στην Ε.Ε. και κάνοντας τους "καλούς" απλά προφασίζονται τις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία και αρνούνται την είσοδό της. Εάν η Ελλάδα πει "ναι" στην είσοδο της Τουρκίας, τότε "σπάζει το ανάχωμα" της άρνησης εισόδου της και δεν θα μπορούν πλέον να της αρνηθούν. Είναι γνωστό πως η Ελλάδα λειτουργεί ως "κυματοθραύστης" σε πολλά θέματα (λαθρομετανάστες κ.α.), άρα πολλά εξαρτώνται από τη στάση του "κυματοθραύστη"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]