Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στέλεχος της Ν.Δ. Ξάνθης ΑΠΑΙΤΕΙ την πρόσληψη του γιού του στην ΣΕΚΑΠ


Σκάνδαλο ολκής ξεσπά στην Ξάνθη!


Βολεμένο στέλεχος της Ν.Δ. Ξάνθης θέλει να τακτοποιήσει τον γιό του (που πήρε πέρυσι πτυχίο ηλεκτρολόγου ΤΕΙ) στην καπνοβιομηχανία ΣΕΚΑΠ, η οποία κήρυξε διαγωνισμό πρόσληψης ενός ηλεκτρονικού, βάσει αναγκών της γνωστής καπνοβιομηχανίας!!!

Τι άλλο θα μάθουμε, για να τρελλαθούμε τελείως!!!

Καθώς φαίνεται, ο (καλο)βολεμένος νεοδημοκράτης δεν αρκέσθηκε στο να ζητήσει δια της πλαγίας (μέσω κάποιου τοπικού πολιτευτή ή βουλευτή) την πρόσληψη, αλλά παρενέβη ο ίδιος επί της διαδικασίας ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ μία πρόσληψη που είναι απέχει πολύ από τα πλαίσια της νομιμότητας.

Οι αντιδράσεις των υπευθύνων, όταν τους τέθηκε το «αίτημα» ήταν τέτοιες που οδήγησαν στην προσωρινή διακοπή της διαδικασίας και στην αναβολή της για την Δευτέρα που μας έρχεται. Αγανακτισμένοι οι υπεύθυνοι του εργοστασίου έφυγαν, από τον χώρο όπου συνεδρίαζαν, βρίζοντας θεούς και δαίμονες…

Και με το δίκιο τους άλλωστε! Η παρέμβαση του (καλο)βολεμένου πατέρα είχε σαν σκοπό να οδηγήσει στα όρια της φυλακής όλα τα στελέχη που συγκεντρώθηκαν για να αποφασίσουν τον καταλληλότερο για την θέση του ηλεκτρονικού. Και ξαφνικά τους έφεραν έναν υποψήφιο, που ενώ είναι ηλεκτρολόγος, ο πατέρας του απαίτησε και πίεσε να προσληφθεί ως ηλεκτρονικός!!!

Η τρέλα όμως δεν σταματά εδώ. Έχει και συνέχεια. Και συγκεκριμένα, ο πατέρας νεοδημοκράτης, είχε την συγκεκριμένη απαίτηση όταν σε 3 περίπου μήνες θα ανακηρυχθεί και άλλη θέση πρόσληψης και αυτή τη φορά θα είναι ηλεκτρολόγου!!!

Γιατί η τόση βιασύνη λοιπόν; Για να δουλέψει το «παιδί» και να μην κάθεται; Μα, από ότι γνωρίζουμε (και γνωρίζουμε πολύ καλά), και όταν έκανε την πρακτική του στο ίδιο το εργοστάσιο ως ηλεκτρολόγος (και όχι σαν ηλεκτρονικός) ΟΥΤΕ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ!!!

Ξέρετε αγαπητέ (παραλίγο να γράψω και το όνομα) ότι πάρα πολλά άλλα παιδιά υπάρχουν (μεταξύ αυτών ΚΑΙ νεοδημοκρατών) που δεν έχουν δουλειά και «ψάχνονται» χρόνια ολόκληρα για να βρούνε κάτι; Το δικό σας το παιδί με το που αποφοίτησε και πήρε το πτυχίο του (έστω και καθυστερημένα) από τη σχολή του, πρέπει να εργαστεί αμέσως;

Καλά, δεν θα αναφερθώ στο προσωπικό περί δικαίου αίσθημα που μπορεί να έχει αυτός ο πατέρας (γιατί στο κάτω-κάτω πατέρας είναι και θέλει να δει το παιδί του «τακτοποιημένο»), αλλά δεν έχουμε δει άλλον πατέρα να πιέζει έτσι ώστε να γίνει η δική του "δουλειά", αδιαφορώντας αν θα οδηγήσει με την ενέργειά του αυτή άλλους οικογενειάρχες πίσω από τα σίδερα της φυλακής!!!

Είπαμε, καλόπαιδα της Ν.Δ., κυβέρνηση είστε, ότι θέλετε κάνετε, όποιον θέλετε προσλαμβάνετε!!! Ξεχάσαμε πως όλα αυτά που βλέπουμε τριγύρω μας (εργοστάσια, υπηρεσίες κ.α.) τα έχετε κληρονομήσει από τους παπούδες και τους πατεράδες σας. Αλλά, με τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις και μη πληρώντας τα απαραίτητα προσόντα, να αφήνετε κάποιον ιδεολογικό σας συνοδοιπόρο να αλωνίζει κυριολεκτικά, εκθέτοντας το κόμμα στο οποίο ανήκετε, μάλλον δείχνει πως ο νόμος είτε για εσάς δεν σημαίνει απολύτως τίποτε ή απλά καταλάβατε πλέον πως έχετε χάσει το "παιχνίδι" και κοιτάζετε να «βολέψετε» και να «βολευτείτε» πριν τις επόμενες εκλογές, οι οποίες θεωρείται βέβαιο πως δεν θα αναδείξουν κυβερνητική δύναμη τη Ν.Δ.

Λυπάμαι που αναφέρομαι στο περιστατικό αυτό... Ειλικρινά, δεν ήθελα ούτε να το γνωρίζω. Από τη στιγμή που το έμαθα όμως, αναφέρθηκα σε αυτό, επειδή εμένα με πνίγει το δίκιο των άλλων παιδιών που ελπίζουν να εργαστούν, αλλά δεν γνωρίζουν πως ακριβώς συμβαίνουν τα πράγματα.

Λυπάμαι πολύ και απλά, ελπίζω, σε ένα καλύτερο αύριο. Και αυτό θα έρθει όταν σταματήσετε αυτού του είδους τις ενέργειες από εκείνα τα μέλη του κόμματός σας που έχουν την εντύπωση πως υπάρχουν μόνο αυτοί και οι οικογένειές τους και όλοι οι άλλοι, που ζούνε ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο, είναι απλά ηλίθιοι που σας ψηφίζουν.

Κωνσταντίνος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. File to aithma den einai eidish Perasame oh th metapoliteytikh periodo na diorizonde me ton pio a8lio tropo kai eidika th dekaetia tou 80 an8rwpoi sto dhmosio Katandhsame na trefoume ena axrhsto stolo ypalhlwn kai ka8este kai xtypieste gia to aithma!! Mhpws einai to mono aithma? Xiliades yparxoun to 8ema einai na mhn ginonde dekta...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ πως το αίτημα δεν είναι είδηση και επαυξάνω περί των αθλιοτήτων διορισμών κατά τη δεκαετία του '80. Μαζί σου είμαι. Αλλά να συνεχίζεται και σήμερα; Πολύ πάει!!! Να συμπληρώσω πάντως, πως το αίτημα δεν έγινε δεκτό από τους υπεύθυνους της καπνοβιομηχανίας, όντες (οι περισσότεροι) νεοδημοκράτες. Και μπράβο τους! Αρνήθηκαν να συμμετέχουν σε αυτό το πανηγύρι!!! Και έκαναν μία αρχή κατά της Αρχής των "Αιτημάτων"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]