Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκικό φέσι φοράει ο Χριστόφιας στην Κύπρο;

Δυστυχώς οι φόβοι μας επαληθεύονται. Ο Χριστόφιας επιβεβαιώνει τις αποκαλύψεις για την συνομωσία της Αθήνας που είχε ως αποτελεσμα την ήττα του Τάσσου Παπαδόπουλου.
Ο Χριστόφιας με την στήριξη της προδοτικής Δεξιάς του Αναστασιάδη ετοιμάζονται να παραδώσουν την Κύπρο οριστικά στους Τούρκους.
Δεν πήγε για πλάκα με 11 υπουργούς ο Ερντογάν στα κατεχόμενα,πήγε για να επιθεωρήσει την λεία του.
Η συνέχεια για τον Κυπριακό Ελληνισμό θα είναι τραγική.
Άλλη μια χαμένη πατρίδα με υπογραφή ''αριστερή''.
Αυτό επιβεβαιώνεται απο την αποδοχή Χριστόφια για την εναλασσόμενη προεδρία.
Τι σημαίνει αυτό ; Οτι η τουρκική σημαία θα κυματίζει στο Προεδρικό μέγαρο. Περαστικά μας.

Τέσσερα χρόνια μετά το δημοψήφισμα του 2004, στο οποίο οι Ελληνοκύπριοι απέρριψαν με 76% το σχέδιο Ανάν, ο πρόεδρος Χριστόφιας και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μεχμέτ Αλί Ταλάτ συμφώνησαν σήμερα να αρχίσουν μεταξύ τους απευθείας διαπραγματεύσεις στις 3 Σεπτεμβρίου υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών για την εξεύρεση κοινά αποδεκτής συνολικής λύσης του Κυπριακού.
Τη συμφωνία ανακοίνωσε ο ειδικός αντιπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών Ταγιέ Ζεριχούν μετά τη σημερινή συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων, η οποία κράτησε δύο ώρες και δέκα λεπτά.

Π.Σ. ΘΕΡΜΟΠΥΛΑΙ

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]