Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκόπια: Ο Πρόεδρος καταγγέλει τον πρωθυπουργό για λαϊκισμό



Τσερβενκόφσκι κατά Γκρούεφσκι


Βαθύ ρήγμα στην ηγεσία των Σκοπίων


Για σοβαρή απειλή της χώρας από τον λαϊκισμό δείχνοντας τον πρωθυπουργό Νίκολα Γκρούεφσκι, έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Μπράνκο Τσερβενκόφσκι, σε συνάντηση που είχε με πολίτες της Οχρίδας την Κυριακή με θέμα «Μακεδονία, προκλήσεις και προοπτικές».
Η δημοσιοποίηση όμως των όσων είπε ο κ. Τσερβενκόφσκι έγινε χθες από το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «ΜΙΑ», την ίδια περίπου ώρα που δημοσιοποιούταν και η προκλητική επιστολή του πρωθυπουργού Ν. Γκρούεφσκι στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κ. Καραμανλή.
Ο κ. Τσερβενκόφσκι έκανε λόγο για προώθηση και ενσωμάτωση του λαϊκισμού στην κρατική πολιτική της χώρας, που αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα. Δεν δίστασε μάλιστα να καταδείξει ως παραδείγματα λαϊκισμού σημαντικές ενέργειες της κυβέρνησης του Ν. Γκρούεφσκι το τελευταίο διάστημα.
Ως τέτοια ανέφερε την απόφαση της κυβέρνησης για την υποχρεωτική χρήση των λεγόμενων «πατριωτικών ταμειακών μηχανών», οι οποίες εκδίδουν αποδείξεις όπου αναγράφεται ποια προϊόντα που αγοράστηκαν είναι εγχώριας παραγωγής και την αξία τους.
Το δεύτερο παράδειγμα ήταν η πρόσκληση από την κυβέρνηση στα Σκόπια του πρίγκιπα Χαζναφάρ Αλί Καν και της πριγκίπισσας Ράνι Ατίκα από το Πακιστάν, μαζί με μία μεγάλη κουστωδία των Χούνζα, που φέρονται ως δήθεν απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Τους πρίγκιπες και την αντιπροσωπεία μάλιστα δέχτηκε στο πρωθυπουργικό γραφείο ο ίδιος ο Ν. Γκρούεφσκι, ως μία απόδειξη της καλής συνεργασίας των «Μακεδόνων» με τους απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]