Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έκτακτο μετεωρολογικό δελτίο: Η Ντόρα βλέπει καταιγίδες μέσα στο κατακαλόκαιρο


Είναι αργά για δάκρυα Ντόρα


Σε μία προσπάθεια να στηλώσει το προσωπικό της πολιτικό ανάστημα η υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας κα Ντόρα Μπακογιάννη έστειλε ένα "σκληρό" μήνυμα προς τα Σκόπια, μιλώντας για "ανέμους και θύελλες"!!!
Έπρεπε να φτάσει η αναίδεια και η προκλητικότητα των Σκοπιανών και ιδιαίτερα του Γκρούεφσκι σε αυτό το σημείο για να ψελλίσει κάτι τέτοιο η κα Μπακογιάννη!!! Βέβαια, δεν έκανε καμία αναφορά για το γεγονός πως η συγκεκριμένη επιστολή έγινε γνωστή μέσω... Σκοπίων και ούτε μάλλον προβλέπεται να ανακοινωθεί οτιδήποτε επάνω στο συγκεκριμένο θέμα της μη ενημέρωσης των Ελλήνων από την κυβέρνηση.
Τώρα, αν αυτό που είπε η Ντόρα είναι απειλή προς τα Σκόπια, μάλλον δεν είμαι ο αρμόδιος για να τοποθετηθώ. Σαφέστατα όμως είναι μία χαλαρή προειδοποίηση πως η υπουργός Εξωτερικών δεν είναι σε θέση να δεχθεί τον ακραίο εθνικισμό, αφήνοντας περιθώρια για τον μεσαίο εθνικισμό!!!
Επειδή η σοβαρότητα μάλλον έχει χαθεί ολότερα το τελευταίο διάστημα από την Ελληνική πολιτική σκηνή, καλό θα ήταν να σταθούν επιτέλους στο ύψος των περιστάσεων οι πολιτικοί της χώρας και ιδιαίτερα η κυβέρνηση και να αποστείλουν ένα σαφές μήνυμα προς τον Γκρούεφσκι που να λέει απλά: "Το παρατράβηξες Νίκολα, ως εδώ και μη παρέκει"!

Η ολιγόλογη απάντηση της Ντόρας

Μήνυμα προς την ηγεσία των Σκοπίων απέστειλε το πρωί της Τρίτης η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη εξερχόμενη από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου συμμετείχε στη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής.
Η υπουργός σχολιάζοντας την επιστολή Γκρούεφσκι στον πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή δήλωσε ότι ο ακραίος εθνικισμός από πλευράς των Σκοπίων «σπέρνει ανέμους και θερίζει θύελλες».
«Σήμερα πλέον όλη η διεθνής κοινότητα ξέρει ότι αυτό που προσπαθεί να κάνει ο κ. Γκρούεφσκι, είναι να υποσκάψει συνειδητά τα θεμέλια της διαπραγμάτευσης που διεξάγεται με πολύ συγκεκριμένους όρους» υπογράμμισε.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]