Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι "Γιατροί χωρίς σύνορα" αναγνωρίζουν τα Σκόπια;

Διάβασα την είδηση στο troktiko και πιστέψτε με, δεν απόρησα. Άλλωστε, τι "Γιατροί χωρίς σύνορα" θα ήταν εάν "έβλεπαν σύνορα" ανάμεσα στην Ελλάδα και τα Σκόπια. Βέβαια, υπάρχουν σύνορα, αλλά έκαναν και μία μικρή αλλαγή, προκειμένου να ικανοποιήσουν και τους γιατρούς των Σκοπίων.
Μετά από αυτό, αναρωτιέμαι: Πρέπει να ενισχύονται οικονομικά από την Ελλάδα ή από τα Σκόπια; Σίγουρα, είναι υπεράνω συνόρων (ακόμη και των Ελληνικών) και το ομολογεί η δράση τους. Άραγε είναι και υπεράνω των χρημάτων;

Oι Γιατροί χωρίς σύνορα αναγνώρισαν τα Σκόπια!

"Με αφορμή την είδηση σχετικά με τον καταλογισμό του οικονομικού βάρους από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Ελβετίας, εξ ημισείας ανάμεσα στην Ολλανδική Κυβέρνηση και τη MSF, γνωστή και ως «Γιατροί Χωρίς Σύνορα»,
περιπλανήθηκα στην επίσημη ιστοσελίδα της … πολυβραβευμένης Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (Multinational Non Governmental Organization) και εκεί ανακάλυψα με έκπληξη -και προς απογοήτευσή μου- ότι ο εν λόγω πολυεθνικός οργανισμός χρησιμοποιεί τον όρο Macedonia για το παράρτημα του στα Σκόπια...

Δείτε, στην επίσημη ιστοσελίδα των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα» (http://www.msf.org/msfinternational/countries/) και (http://www.msf.org/msfinternational/countries/europe/macedonia/index.cfm), το όνομα που χρησιμοποιεί η Οργάνωση για το παράρτημά της (Branch) στα Σκόπια.

Επίσης δείτε τις δραστηριότητες των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα», στη FYROM

(http://www.msf.org/msfinternational/invoke.cfm?objectid=F3F6CED9-6525-44E8-914BE9211CE668E5&component=toolkit.article&method=full_html).

Σταύρος Κυριαζής
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]