Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αν. Λοβέρδος: Διπλωματικό λάθος ο δημόσιος διάλογος με τους Σκοπιανούς


Διπλωματικό λάθος χαρακτήρισε ο πολιτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Εξωτερικών, Ανδρέας Λοβέρδος, την άμεση απάντηση του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, στο Σκοπιανό ομόλογό του, καθώς όπως εξήγησε με την ευθεία απάντησή του στον Ν. Γκρούεφσκι, ο πρωθυπουργός μπαίνει σε δημόσιο διάλογο με τους Σκοπιανούς.

«Ορθά επιχειρήματα, αλλά λάθος κίνηση. Αυτή είναι η ορθή κριτική για την επιστολή του Έλληνα πρωθυπουργού, κ. Καραμανλή, προς τον ομόλογό του, κ. Γκρούεφσκι», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.

«Τυχούσα ευθεία απάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού προς τον Σκοπιανό ομόλογό του, όσο αρνητική κι αυστηρή κι αν ήταν, κατ’ουσίαν, θα αποδεχόταν ένα διμερή διάλογο για το θέμα που έθεσε ο κ. Γκρούεφσκι. Γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο, προτείναμε η αυστηρή απάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού να δοθεί με έμμεσο τρόπο στην ηγεσία των Σκοπίων, με επιστολή του κ. Καραμανλή προς τον Γ.Γ. του ΟΗΕ, κ. Μπαν Κι Μουν», σημείωσε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και κατέληξε:

«Η κυβέρνηση της χώρας μας και ο κ. πρωθυπουργός, τελικώς και παρά τις αντιρρήσεις που εκφράστηκαν στο εσωτερικό της, κατέληξαν στην επιλογή της ευθείας απάντησης. Τώρα, όμως, πρέπει να πείσουν τη διεθνή κοινότητα ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο διμερές θέμα μεταξύ Ελλάδος και FYROM πλην αυτού του ονόματος».

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]