Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Προτιμά να ξαναμπεί στη φυλακή παρά να ζει με τη γυναίκα του!


"Τα του γάμου, δύσκολα"


"Κάλλιο 40 χρόνια ζωή στη φυλακή

παρά για μία ώρα να ζήσω με αυτή...!"

Κάπως έτσι σκέφθηκε και παραφράζοντας το γνωστό "Καλύτερα μιάς ώρας ελεύθερη ζωή, παρά 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή", ένας κρατούμενος, στην Ιταλία, ικέτευσε τους υπευθύνους να βρεθεί πάλι στην φυλακή αφού η ζωή του πίσω από τα σίδερα ήταν πολύ καλύτερη από το να ζει και πάλι με την σύζυγο του!
Ο κύριος Luigi Folliero είχε καταδικαστεί σε διετή φυλάκιση για κλοπές αλλά οι υπεύθυνοι των φυλάκων του επέτρεψαν να περάσει τον δεύτερο χρόνο της ποινής σε κατ’ οίκον περιορισμό.


Δυο ημέρες αργότερα ο 45-χρονος άντρας έκανε την εμφάνιση στη Ponte San Leonardo φυλακή, κοντά στην Νάπολη, και ικέτευσε τον διευθυντή να βρεθεί και πάλι στο κελί του αφού δεν μπορούσε να αντέξει την γκρίνια της συζύγου του!
«Δεν σταματά με τίποτα την γκρίνια της. Δεν μπορώ να το αντέξω,» είπε ο κύριος Luigi Folliero στον διευθυντή των φυλακών που τελικά αποδέχτηκε το αίτημα του!
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]