Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αιχμές Τσερβένκοφσκι κατά Γκρούεφσκι


Ο Γκρούεφσκι προ των ευθυνών

της αδιαλλαξίας που επέλεξε



Μεγαλώνει ακόμη περισσότερο το χάσμα μεταξύ του προέδρου και του πρωθυπουργού. Ο Μπ.Τσερβενκόφσκι σε συνέντευξή του άφησε αιχμές κατά του Ν. Γκρούεφσκι και προανήγγειλε πως μετά την παραίτηση της Ρ. Σεκερίνσκα από την ηγεσία του SDSM, ο ίδιος θα βοηθήσει στην ανασύσταση της κεντροαριστερής αντιπολίτευσης, ενώ προειδοποίησε για ακόμη μία φορά για τους κινδύνους να χαθούν οι προθεσμίες για ένταξη στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ.
«Η Μακεδονία πρέπει να είναι έτοιμη για αποδοχή της φόρμουλας διπλής ονομασίας αν θέλει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ή στην ΕΕ, αλλά η χώρα μας ποτέ δεν θα δεχθεί να αλλάξει την ταυτότητά της» δήλωσε ο κ. Τσερβενκόφσκι.
Οπως είπε, η χώρα έχασε πολύτιμο χρόνο στο θέμα του ονόματος και των διαπραγματεύσεων για τις ευρωατλαντικές δομές εξαιτίας των πρόωρων εκλογών, οι οποίες ήταν οι χειρότερες που έγιναν ποτέ.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]