Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μακριά από τους αμερικανούς μέχρι τον Νοέμβρη!!!

Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα τον τελευταίο καιρό με τις παρεμβάσεις των αμερικανών στο ζήτημα των Σκοπίων είναι σαφές πως οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και ηπα έχουν ψυχραθεί αρκετά.

Το ζήτημα είναι ποια στάση θα κρατήσει η ελληνική κυβέρνηση μέχρι το Νοέμβριο που θα διεξαχθούν οι προεδρικές εκλογές στην υπερδύναμη πέραν του ατλαντικού.

Η αλήθεια είναι ότι οι αμερικανοί δεν μας έχουν αφήσει και πολλά περιθώρια για υποχωρήσεις. Η στάση τους απέναντί μας μπορεί να θεωρηθεί από αντισυμμαχική έως και εχθρική.

Επομένως για την Ελλάδα ένας μονάχα δρόμος μένει. Η Ελλάδα πρέπει να επιδιώξει μέχρι την αλλαγή της αμερικανικής κυβέρνησης την παραμονή των ελληνοαμερικανικών σχέσεων στα τωρινά επίπεδα.

Μόνο εκβιάζοντας τους αμερικανούς με τη στρατηγική μας θέση και τους πλούσιους... ρωσικούς αγωγούς μπορούμε να πετύχουμε, ώστε ο νέος πρόεδρος των ηπα να διατηρήσει μια πιο φιλελληνική στάση.

Λίγοι μήνες έμειναν μέχρι ο φασίστας Μπους να φύγει από τη θέση του πλανητάρχη. Αν η Ελλάδα δείξει αποφασιστικότητα, τότε η επόμενη κυβέρνηση των γιάπηδων σίγουρα θα δείξει περισσότερο σεβασμό στις θέσεις μας.

Μην ξεχνάτε άλλωστε πως στην Αμερική έχουμε μερικά εκατομμύρια ψήφους ελληνοαμερικανών που πρέπει και μπορούμε να τις δώσουμε σε αυτόν που πραγματικά θα εγγυηθεί τα ελληνικά συμφέροντα...

Πέραν τούτου, λόγος ουδείς…

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]