Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σκοπιανές παγίδες

"Οι φιλοσκοπιανοί στην Ελλάδα κινούνται με σχέδιο κι οργανωμένα(...) ενίοτε παρουσία και ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ που δεν χάνουν την ευκαιρία να αλιεύσουν - υποτίθεται - και μερικούς ψήφους... προσδίδοντας όμως κύρος και αναγνώριση στην ανθελληνική τους δράση.
Εκτός από την προπαγάνδα ο έλεγχος πολιτιστικών συλλόγων δίνει την πρόσβαση σε ΧΡΗΜΑΤΑ από κρατικές επιχορηγήσεις αλλά και στο έλεγχο των εσόδων από διάφορες εκδηλώσεις. Ταυτόχρονα δημιουργούν και Αστικές Μη Κερδοσκοπικές Εταιρίες μέσω των οποίων λαμβάνουν απευθείας αναθέσεις "εικονικών" έργων και προμηθειών από πολιτικούς της τοπικής αυτοδιοίκησης που χρειάζονται τις ψήφους όσων πρόσκεινται στους συγκεκριμένους φιλοσκοπιανούς συλλόγους.
Αυτά τα ΚΡΑΤΙΚΗΣ προέλευσης χρήματα προωθούνται σε καθαρά ανθελληνικές δράσεις όπως εκτύπωση προπαγανδιστικών βιβλίων γεμάτα ανθελληνικές ρατσιστικές αναφορές καθώς και στην πληρωμή Σκοπιανών συγκροτημάτων που αλωνίζουν...
Οι ενασχολούμενοι με τα πολιτιστικά υποβάλλονται σε μία πληθώρα ανθελληνικής προπαγάνδας υπό τον μανδύα της παράδοσης ....! Έτσι η Σκοπιανή προπαγάνδα ταυτόχρονα με τη "διόρθωση" των σχολικών βιβλίων θέλει να μας πείσει ότι ... η Ελλάδα είναι μία σατανική ιμπεριαλιστική υπερδύναμη.... σε αντίθεση με τις "πολιτισμένες" γειτονικές μας χώρες που είναι τα θύματα των Ελλήνων σφαγέων και εισβολέων!" αυτά (περίπου) γράφει μεταξύ άλλων το macedonia-greece και ορισμένοι άλλοι.

Σχόλιο μας : Το αναδημοσιεύσαμε - με μερικές απαλείψεις και "φραστικές διορθώσεις" για να δώσουμε μια καίρια συμβουλή (κατα την ταπεινή μας γνώμη) σε όσους ασχολούνται με τόσο ευαίσθητα θέματα(Γ.Κουμουτσάκο, σταμάτα να δίνεις συνεντεύξεις, για να μην εκτίθεσαι ανευ λόγου και αιτίας....).
Το να αναπαράγουμε - έστω με αρνητική, με δήθεν απαξιωτικό τρόπο, την σκοπιανή προπαγάνδα, ειναι σαν να παίζουμε χίλια τα εκατό το άθλιο παιχνίδι των αφεντικών τους και χρηματοδοτών τους. Σιγά μην μερικά "τσογλάνια γυφτοσκοπιανοί" άλωσαν όλον τον κόσμο και είναι πιο φοβεροί απο την NSA, την CIA και την Mossand μαζί....μην τρελαθούμε χωρίς λόγο.....
Οντως ο Σόρος και τα αφεντικά του πληρώνουν αρκετούς μέσα στην Ελλάδα με όχημα "τον πολιτισμό" προφανώς κάποιες "δευτεράντζες" δημοσιογράφους και ορισμένους Πολιτικούς για να πετύχουν τον στόχο τους. Χτυπημα στην ανθελληνική προπαγάνδα του Σόρος και των γυφτοσκοπιανών δεν ειναι να αναπαράγεις ποσο...φοβεροί και τρομεροί είναι(sic) αλλά πχ ποιοί βουλευτές χθες, σήμερα και αύριο παίζουν το ανθελληνικό παιχνίδι είτε φανερά είτε...υπόγεια (ονοματα και διευθύνσεις και κάλεσμα να ΜΗΝ ψηφιστούν ΠΟΤΕ ξανά και να στιγματιστούν στα μάτια ΟΛΩΝ των Ελλήνων). Ποιοί συγκεγκριμένα δίνουν χρήματα σε ΠΟΙΕΣ ακριβως "πολιτιστικές" ή άλλες ανθελληνικές "εταιρείες και συλλόγους" μέσα στην Ελλάδα. Ποιοί ακριβώς μηχανισμοί και πως λειτουργούν (αποκάλυψη τους με στοιχεία).
Αλλιως γενικά και αόριστα να λέμε...πόσο φοβεροί και τρομεροί είναι(σιγά τα αίματα...) θυμίζει την κινηματογραφική προπαγάνδα του Χόλιγουντ που CIA και MI5 χρηματοδοτούσαν πολλές ταινές (πχ Τζεϊμς Μποντ κ.α.) για να κάνουν τον κόσμο να φοβάται τις...μυστικές τους υπηρεσίες και τους πράκτορες τους "που όλα τα σφάζουν και όλα τα μαχαιρώνουν".
"i-Reporter"
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]